Haberler

NBA 2K League, Açılış Sezonu için HyperX ile İş Birliği Yaptığını Duyurdu

0

NBA ve Take-Two Interactive Software Inc tarafından kurulan profesyonel e-spor ligi NBA 2K League, 1 Mayıs’ta, dünyanın en iyi NBA 2K oyuncularının yer aldığı 17 takımla başladı.HyperX, 10 yıldan uzun süredir e-spor turnuvalarına, takımlarına ve liglerine destek veriyor.

NBA 2K League sezonunda haftalık maçların da dahil olduğu tüm canlı yayınlarda, sezon içi üç adet turnuvada, playoff’larda ve NBA 2K League finallerinde HyperX oyuncu kulaklıkları kullanılacak. Oyuncular ve yayıncılar en yeni HyperX oyuncu kulaklıklarını takacak.Bunlar arasında, ödüllü ses kalitesi sunan çift odacık teknolojisine sahip HyperX Cloud Alpha, üst düzey oyunlar için Cloud Revolver ve oyuncuların turnuva boyunca rahatça takabileceği yüksek kaliteli HyperX Cloud II kulaklıklar yer alıyor.HyperX oyuncu kulaklıkları tüm dünyada 500’den fazla profesyonel e-sporcu tarafından kullanılıyor.

Sezon boyunca HyperX markası, Intel tarafından desteklenen NBA 2K League Studio’da geniş bir şekilde yer alacak. HyperX ayrıca NBA 2K League sosyal kanallarında düzenleyeceği promosyonlar ve çekilişlerle taraftarlara çeşitli HyperX hediyeleri kazanma şansı sunarak oyun topluluğuyla iletişim halinde olacak.

HyperX ayrıca aralarında Mavs Gaming, Pacers Gaming, Grizz Gaming, Bucks Gaming ve Jazz Gaming gibi birçok NBA 2K League takımıyla da iş birliği yapıyor.Bu takımların antrenman yaptığı tesislerde de HyperX oyuncu kulaklıkları kullanılıyor.

NBA 2K League sezonu Mayıs’tan Ağustos’a kadar 17 hafta boyunca sürecek ve e-spor ile NBA’in en iyi yönlerini bir araya getirecek.Sezon içinde takımlar üç adet turnuva ve playoff’larda 1 milyon dolarlık ödül için yarışacak.

HyperX, Predator DDR4 RGB Bellekleri Piyasaya Sürüyor
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

1 kg’dan Az Ağırlığıyla Ultra İnce Acer Swift 5 Türkiye’de

Previous article

Android Cihazlara Saldıran ZooPark’ın Şimdiki Hedefi Ortadoğu

Next article

You may also like

More in Haberler