Haberler

NBA, Beats By Dr. Dre ile İş Birliğini Açıkladı

0

Dr. Dre ile Jimmy Iovine’in ortaklığında kurulan kaliteli kulaklık markalarından biri olan Beats by Dr. Dre ve NBA, Ekim 2018’den itibaren şirketin NBA, WNBA, NBA G Ligi ve ABD Milli Basketbol Takımı’nın resmi kulaklık, kablosuz hoparlör ve ses materyali ortağı haline geleceği kapsamlı bir pazarlama ve satın alma iş birliğini açıkladı.

Beats’in 10. yıldönümü şerefine yapılan ve birkaç yıl sürecek olan anlaşma, aralarında LeBron James, Draymond Green, James Harden, Ben Simmons, Jayson Tatum ve Karl-Anthony Towns gibi NBA yıldızlarının da yer aldığı çok sayıda isimle müzik ve teknoloji markasının dünya çapında tanınırlığını artırmayı hedeflediğini açıkladı.

Beats, NBA ile olan kapsamlı ortaklığının bir parçası olarak oyunculara ürün verecek ve bu ürünleri NBA All-Star, State Farm tarafından sunulan NBA Draft, Çin’de ve Avrupa’da düzenlenecek olan uluslararası NBA maçları, WNBA All-Star, State Farm tarafından sunulan WNBA All-Star, NBA G Ligi All-Star ve ABD Basketbol Erkekler ve Kadınlar ulusal takım tanıtım turları gibi başlangıç etkinlikleri sırasında aktif hale getirecek.

Beats aynı zamanda NBA takımları ile işbirliği kuracak, ayrı ayrı anlaşmalar yapacak ve NBA takım markalı kulaklıklar dahil olmak üzere dünyanın her bir yerinden NBA taraftarlarına özel ürünleri piyasaya sürecek.

My Hero One’s Justice’a Yeni Kahraman Yolda
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Her Şeyiyle Gamescom 2018 – GEZDİK, GÖRDÜK!

Previous article

Fortnite’ın 5.40 Güncellemesi Geldi

Next article

You may also like

More in Haberler