Haberler

“Ni no Kuni II: Revenant Kingdom, Sadece Çocuklara Göre Olmayacak”

0

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom‘dan uzun süredir haber alamıyorduk. Konu şudur ki Level-5‘in kurucusu Akihiro Hino ile IGN Japonya yakın zamanda bir araya gelmişler ve çeşitli detaylar ortaya çıkmış.

Elimizde fazla detay olmasa da en azından oyunun çıkışının kesin olduğu gün gibi ortada. Bunun dışında Hino, Revenant Kingdom’ın ilk oyuna oranla daha fazla detaya sahip olduğunu belirtiyor. Ayrıca ilk oyuna oranla, bu oyunda daha fazla çalışma yapıyorlarmış ve ekip de çok daha büyükmüş. Bunların yanında yeni oyun, hem gençlere hem de daha büyük yaştaki oyunculara hitap edecekmiş. İlk oyun biraz daha ufak yaşa hitap ederken, bu oyunda işler biraz değişecek gibi duruyor. Hino, Ni no Kuni II’de işlerin daha dengeli ilerleyeceğini ve hemen hemen herkesin bu oyundan zevk alacağını da eklemekten geri kalmıyor.

PlayStation 4 platfomunda görülecek olan oyunun çıkış tarihi henüz belli değil. Gözler Level-5’te.

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Dünyanın İlk Mecha-Membrane Klavye Ailesi Razer Ornata

Previous article

2016 Yazının Hit Şarkıları Spotify Listesinde

Next article

You may also like

More in Haberler