Haberler

Nintendo Switch’e Yeni Oyunlar Yolda

0

Yeni Nintendo Direct video sunumunda Nintendo, birbirinden eğlenceli sürprizlerini açıkladı.

Nintendo Switch platformu için Animal Crossing, Luigi’s Mansion 3 gibi oyunlar yolda. Ek olarak klasik Final Fantasy oyunları, Katamari Damacy HD de Switch platformuna gelecek oyunlardan.

Sunumda, Nintendo Switch Online üyeliğinin 19 Eylül tarihinden itibaren başlayacağı da açıkladı. Bu kapsamda belli Nintendo 3DS oyunları öne çıkartılırken Yoshi’s Crafted World, DAEMON X MACHINAve Mega Man 11 oyunlarının da Switch’e geleceği açıklandı.

Duyurulan diğer isimler arasında; YO-KAI WATCH BLASTERS, Mario and Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr.’s Journey, Kirby’s Extra Epic Yarn, Kirby’s Extra Epic Yarn, LEGO DC Super-Villains, NBA 2K Playgrounds 2, NBA 2K19, Team Sonic Racing, EA SPORTS FIFA 19, Just Dance 2019, Warframe, Xenoblade Chronicles 2, The World Ends with You -Final Remix-, Xenoblade Chronicles 2: Torna – The Golden Country, Diablo III: Eternal Collection, Starlink: Battle for Atlas, Mario Tennis Aces Version 2.0, Civilization VI, Cities: Skylines, Capcom Beat ’Em Up Bundle, DAEMON X MACHINA, Asmodee Digital, Katamari Damacy REROLL, Pokémon: Let’s Go, Pikachu! and Pokémon: Let’s Go, Eevee!, Super Mario Party, TOWN, FINAL FANTASY Extravaganza gibi oyunlar da yer alıyor.

Jump Force’a Yugi Muto Geliyor!
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Türkiye’nin Mi Store’u, EVOFONE Tarafından VADİSTANBUL’da Açılıyor

Previous article

Warface Türkiye, Yeni Sezonda İnternet Kafe Etkinliklerine Devam Ediyor

Next article

You may also like

More in Haberler