HaberlerViewsonic ile Gamescom

No70: Eye of Basir Gamescom’da!

0

Oyunun büyük bir kısmını tamamlayan ekip, Gamescom sonrasında iyi haberlerle takipçilerini sevindireceğini açıkladı. Oyun resmi olarak türkçe olmasının yanısıra, birden fazla dil desteğini kapsaması, yurtdışında geniş kitlelere ulaşma açısından çok önemli bir gelişme. Gamescom ise bu tarz yerli oyunlar için büyük fırsatlar anlamına geliyor.

Oyunun çıkışının gecikmesiyle ilgili konuşan ekip; No70’e çok önem verdiklerini, oyuncuların isteklerine cevap verebilecek bir oyun hazırladıklarını ve iyi bir oyun sunmak istediklerini belirtti.

Oyunla ilgili olarak bir çok değişiklik mevcut ve bunlardan en önemlisi envanter sistemi. Geçtiğimiz aylarda, gizli bir envanter kullanacağını belirten ekip bu fikrini değiştirmiş durumda. Oyuncular, oyun içerisinde aldıkları objeleri görebilecekleri bir envantere sahip olacaklar. Bunun dışında oyuncuları şaşırtacak bazı yazılımların hazırlandığı gelen bilgiler arasında.

No70, bir gerilim oyunu olmasının yanısıra, aynı zamanda bir bulmaca oyunu. Yönlendirdiğimiz karakter ana hikayeyi öğrenmek için bazı gizemleri çözmek zorunda. Bu sebeple oyunun puzzle sistemi üzerine yoğun bir çaba harcanıyor. İlginç bir hikayeyle birlikte geçmişle yüzleşecek olan karakterimiz, gerilim dolu olayların içerisinden sıyrılmaya ve kaybolan kardeşini bulmaya çalışacak.

Oyunun bir Early Access süreci geçireceği ve ardından yıl sonuna kadar tam sürüm olarak çıkacağınıda bildirmiş olalım.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Xbox One S Türkiye’de!

Previous article

Star Wars Tutkusu Mutfaklara Giriyor

Next article

You may also like

More in Haberler