Haberler

NVIDIA – Monster Hunter: World Bundle Kampanyası

0

NVIDIA’nın yeni bundle kampanyası kapsamında, GeForce GTX 1060 6GB, GTX 1070 ya da GTX 1070 Ti model ekran kartı satın alan kullanıcılar, yeni ekran kartlarıyla birlikte Monster Hunter: World oyununa sahip oluyor.

30 Kasım 2018 tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında kazanılan oyun kodları, 31 Aralık 2018’e kadar kullanılabiliyor.

Monster Hunter: World oyununda, devasa canavarları avlamak için yeni bir dünya keşfediliyor. Destansı silahlar elde etmek için her şeyi kullanabilen oyuncu, sürprizlerle dolu ve heyecanlı manzaralarla çevrili haritalarda çeşitli ödüllerin sahibi olabiliyor.

Serinin en yeni oyunundan daha fazla zevk almak için bilgisayarları GeForce GTX 10 serisi bir ekran kartıyla yükseltmek yeterli oluyor.

Kampanya linki

Nintendo Switch Online Üyeleri İçin Yeni Oyunlar Çıktı
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Mega Man 11 İnceleme

Previous article

ADATA, XPG SX8200 Pro ve GAMMIX S5 SSD Modellerini Tanıttı

Next article

You may also like

More in Haberler