Haberler

PayPal, Alıcı Koruması’nın Kapsamını Genişletti

0

Ödeme sistemleri lideri PayPal, Alıcı Koruması’nın kapsamını genişletti. Finansal bilgilerini paylaşmadan alışveriş yapmanın rahatlığını yaşayan PayPal kullanıcıları artık genişletilmiş alıcı korumasından faydalanacak.

PayPal’ın Alıcı Koruması, 1 Temmuz 2015 itibariyle fiziksel olmayan ürünleri de kapsayacak şekilde genişletildi. Bundan böyle tüketiciler, hizmet ile dijital müzik, dijital kitap, dijital oyunlar ve yazılım gibi dijital ürünleri PayPal güvencesiyle satın alabilecek. Aldıkları hizmet ve dijital ürünler taahhüt edilenden farklı çıktığında ya da teslim edilmediğinde PayPal kullanıcılarına ödemeleri iade edilecek.

En önemli önceliği kullanıcılarının güvenliği olan PayPal geçen yıl da Alıcı Koruması’nda değişiklik yaparak, satın aldıkları istedikleri gibi çıkmayan ya da ellerine ulaşmayan müşterilerin ödemelerini geri almak için yapacakları başvuru süresini 45 günden 180 güne çıkarmıştı.

Alıcı Koruması’nı 2003 yılından bu yana fiziksel ürünler için uygulayan ve kapsamını giderek genişleten PayPal, müşterilerin talebi üzerine uygulamayı, hizmet ve dijital ürünleri kapsayacak şekilde geliştirdi. İngiltere’de 2014 yılında uygulanmaya başlayan yeni alıcı korumasından artık tüm dünyadaki PayPal kullanıcıları da yararlanabilecek. Tüketicilerin gönül rahatlığıyla alışveriş yapmalarını sağlayan genişletilmiş Alıcı Koruması aynı zamanda hizmet ve dijital ürün sunanlara talebi de artıracak.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Skylake Platformuna HyperX’den DDR4 Desteği

Previous article

World of Warships’e Alman Teknoloji Ağacı Ekleniyor

Next article

You may also like

More in Haberler