Haberler

PlayStation 4’ün Cross-Platform Beta Süreci Fortnite ile Başlıyor

0

Sony Interactive Entertainment, kapsamlı bir değerlendirme sürecinden sonra, seçilmiş üçüncü parti oyunlarında cross-platform özelliğinin desteklenme kararının alındığını duyurdu.

PlayStation 4 oyuncularının büyük bir istekle beklediği bilinen bu güncelleme ile birlikte PlayStation oyuncuları sabırlarının karşılığını almış oldu.

Cross-platform desteğinin ilk aşaması olarak Fortnite için bugün açık beta süreci başlayacak. Fortnite için PlayStation 4, Android, iOS, Nintendo Switch, Xbox One, Microsoft Windows ve Mac işletim sistemleri arasında ortak oynama, ortak ilerleme ve ortak oyun içi satın alım mümkün olacak. Beta süreci, cross-platform desteğinin hem teknik altyapısı, hem de oyuncuların yapacağı geri dönüşler açısından PlayStation için test niteliği taşıyor.

24 yıl boyunca, en iyi oyun deneyimini oyunculara aktarabilmek için PlayStation odaklı çalışıldığını belirten SIE Başkan ve CEO’su John Kodera, bugünden itibaren birçok oyuncu için önemli olan cross-play desteğinin gelmesinin, PlayStation için bir dönüm noktası olduğunu söyledi. Kodera ayrıca, PlayStation’ın tüm birimlerinin ilerleyen dönemde bu değişikliği destekleyen bir şekilde yeniden düzenleneceğini belirtti.

Beta sürecinin tarihleri, teknik detayları ve başka oyunlarla ilgili gelişmeler gibi daha fazla bilgi için PlayStation’ın sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Razer’ın Yeni Kablosuz Oyun Kulaklık Ailesi Nari
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Cloud9 Blast Pro Series’de Şampiyon Olmak İstiyor

Previous article

Point Blank PBST Büyük Finali ile Sahnede

Next article

You may also like

More in Haberler