Haberler

PlayStation Plus Bu Hafta Sonu Ücretsiz

0

Sony Computer Entertainment Avrupa, PlayStation 4 sahiplerine ücretsiz PlayStation Plus hafta sonunu duyurdu

Sony Computer Entertainment Avrupa, bugün tüm PlayStation 4 kullanıcılarına 26 Eylül Cuma TSİ 10.00’dan 29 Eylül Pazartesi TSİ 10.00’a kadar tüm hafta sonu boyunca PlayStation Plus ‘ın çevrimiçi multiplayerözelliklerine ücretsiz erişim sağlayacak kaçırılmaz bir fırsat sunuyor.

Bu inanılmaz fırsattüm PS4 sahiplerine açık olacak ve herhangi bir kayıt işlemi gerektirmeyecek. Bu sınırlı süre boyunca dünyanın her tarafından profesyonel oyuncularla yaşanacak benzersiz bir multiplayer oyun deneyimi ile oyun seviyesi bir adım öteye taşınacak.

PlayStation Plus hizmeti hakkında

PS Plus hizmeti, PSN℠’e eklenen ve aralarında dünyanın her yerinden oyuncularla çevrimiçi multiplayeroynama imkânı da olan birtakım özellikler sağlayarak üyelerine özel bir değer sağlar.

Bu fantastik çevrimiçi multiplayer erişime ek olarak, PS Plus üyeleri her ay üye oldukları sürece kendilerine ait olacak iki PlayStation®4, PlayStation®3 ve PlayStation®Vita oyununu indirebilir, özel PlayStation Store indirimlerinin tadını çıkarabilir, bulut depolama ve daha fazlasına özel erişim sağlayabilir. Üstelik tüm bunlar ayda sadece 14 TL**. Ayrıca oyuncular 29 TL** ödeyerek üç aylık veya 99 TL** ödeyerek bir yıllık abonelik alarak tasarruf yapma imkânına sahipler.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

ViewSonic’ten Profesyonellere Özel Monitör

Previous article

Minecraft’in Keyfini PlayStation 4’te Çıkarın

Next article

You may also like

More in Haberler