Haberler

PlayStation Store’dan 12 Aylık Üyeliğe 15 Ay Boyunca PlayStation Plus

0

Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE), oyuncuların PlayStation Store’dan 12 aylık üyelik satın alarak PlayStation Plus‘ı 15 ay boyunca kullanabileceklerini açıkladı.

PlayStation Plus’ın 12 aylık üyelik için şu anki yıllık ücreti 149,99 TL. Teklif, mevcut PlayStation Plus üyeleri dahil tüm oyunculara açık ve 29 Ağustos Salı günü saat 12:00’a kadar yalnızca PlayStation Store’da geçerli.

PlayStation Plus üyeliğine sahip kullanıcılar PlayStation 4 çevrimiçi multiplayer oyun deneyiminden, her ay ücretsiz verilen iki PlayStation 4 oyunu fırsatından, 25 Ekim’e kadar yeni PlayLink sosyal parti oyunu That’s You!’yu bonus oyun olarak kazanma fırsatından, özel indirimlerden ve oyun kayıtları için 10 GB bulut depolama alanı avantajından yararlanabilir.

PlayStation Plus tüm dünyada 26,4 milyondan fazla ücretli üyeye sahiptir.

Donal Trump’ın Meksikalıları Kocaman Kucakladığı Oyun – iHUGU

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Team Liquid, 2017 Uluslararası Şampiyonada Espor Tarihi Yazdı

Previous article

World of Tanks Blitz ve Warhammer 40,000 Güçlerini Birleştirdi

Next article

You may also like

More in Haberler