Haberler

PlayStation VR İçin Yenilikler E3’te Ortaya Çıktı

0

Sony Interactive Entertainment America LLC, düzenlenen yıllık E3 basın toplantısında, aralarında Days Gone, Spider-ManLEGO Star Wars: The Force Awakens, God of War, DEATH STRANDING, FINAL FANTASY XV, RESIDENT EVIL 7 biohazard ve daha birçok oyunun da bulunduğu PlayStation 4 ve Playstation VR özel içerik yelpazesini tanıttı.

SIEA aynı zamanda PS4’ü sarmalamada bir üst düzeye taşıyan sanal gerçeklik sistemi olan PlayStation VR’ın (PS VR) Kuzey Amerika’daki piyasaya çıkış tarihini Ekim olarak açıkladı. Lansman tarihinin duyurusuyla birlikte SIEA, aralarında FarpointStar WarsBattlefront: X-Wing VR Mission, ve Batman: Arkham VR’ın da bulunduğu çeşitli ve eşsiz PS VR deneyimleri de tanıttı.

“PlayStation’ın mirası, inovasyon ve çığır açan oyun oynama deneyimleri etrafına inşa edilirken bugün görücüye çıkan PS4 ve PS VR içerikleri de oyun dünyasındaki bu evrim konusundaki devam eden taahhüdümüzü ortaya koyuyor,” diyen SIEA Başkanı ve SIE Worldwide Studios Yönetim Kurulu Başkanı Shawn Layden, sözlerine şöyle devam etti: “Yeniden tasarlanan God of War’dan Days Gone’ın yepyeni dünyasına kadar, bu E3’te PlayStation tarihinin en iyi içerik yelpazelerinden birini sundu. PS VR’ın piyasaya sürülmesinin yaklaştığı önümüzdeki dönemde, PlayStation’da inovasyon hiç olmadığı kadar güçlü bir halde. Küçük bağımsız ekiplerden büyük stüdyolara kadar tüm geliştiriciler, teknolojiden hızlı bir şekilde yararlanarak sanal gerçekliğin potansiyelini tam anlamıyla içinde barındıran eşsiz deneyimler yaratabildiler.”

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

E3’te Vainglory Fırtınası

Previous article

Razer’dan Yeni Ürün: Naga Hex V2

Next article

You may also like

More in Haberler