Haberler

Point Blank V3.0 Güncellemesi Yolda

0

TAMGame’in MMOFPS türündeki oyunu Point Blank, V3.0 güncellemesi ile oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor.

Yeni oyun modları, karakterler ve silah özellikleri yanı sıra oyun arayüzü ve performansını geliştirecek V3.0 güncellemesi 2018 yılında gelecek bir çok yeni içerik ve özellik için de büyük ve önemli bir başlangıç niteliği taşıyor.

Point Blank V3.0 güncellemesini herkesten önce test etmek isteyen oyuncular, 15 Nisan Pazar günü Mecidiyeköy Cevahir AVM Teknosa’da gerçekleşecek Hi2Games PBWC 2018 Sezonu Büyük Finali etkinliğinde Logitech V3.0 Test alanına gelerek bu fırsatı yakalayabilecekler.

Point Blank ve eSpor severleri Plan B, Unrivaled, World Judge ve Young Explosion takımlarının kozlarını paylaşacağı kıran kırana mücadeleyi canlı izlemek için 15 Nisan Pazar günü saat 11:00’den itibaren Mecidiyeköy Cevahir AVM Teknosa 3.Kat’a bekliyor.

Korku Macera Oyunu The Dark Inside Me İçin Yeni Fragman
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Crytek – Hunt Showdown Performans Yaması

Previous article

Babalara Geldik! – KÖTÜ SON – Far Cry 5 Co-op

Next article

You may also like

More in Haberler