Haberler

Point Blank’e Dereceli Sistem Geliyor

0

TAM Game Ekibi, şimdi de oyuncular arasındaki rekabete “Dereceli Sistem” getiriyor.

Point Blank “Rekabetçi Dereceli Sistem” güncellemesi oyundaki yerini aldı. Artık oyuncular bir topluluğa bağlı kalmadan tek başlarına Dereceli Sistem’e girecek ve burada seviye atlayarak kendilerini kanıtlayabilecekler. Böylece hem rekabetin tadına varacaklar hem de kendi seviyelerindeki oyuncularla kıyasıya mücadele edecekler.

Oyuncular hızlı bir şekilde kendi seviyelerindeki oyuncularla “Dereceli Puan (ELO Sistemi)” kullanılarak eşleştirilecek ve sistem aktif olarak sezonlar halinde oyunda yerini alacak.

Buna ek olarak oyuna “Normal Eşleşme” modunu da getiren TAM Game Ekibi, dereceli maçlardaki puanlarınıza dokunmadan sizleri rahatça oynayabileceğiniz oyunlara yönlendirecek. Sezon olsun ya da olmasın bu özellik sürekli oyunda olacak.

Gaming in Turkey, GameX’e 6 Mobil Oyun ile Katılıyor
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Marvel’s Spider-Man İnceleme

Previous article

Nintendo Labo: Vehicle Kit Yeni Özellikleri Açıklandı

Next article

You may also like

More in Haberler