Haberler

Ponçiklik ve Tükürük Dolu Bir Aşk Hikayesi: Spitkiss

0

Indie oyun stüdyosu Triple Topping Games ve yayıncısı Playdius, bol aşk ve tükürük hissi hakkındaki platformu olan Spitkiss‘i piyasaya sürdü.

Spitkiss, hassas dokunmatik ekran platformlarıyla anlatılan geleneksel olmayan bir aşk hikayesi. “Spitkissers” olarak başka bir beden içinde yaşayan, aşk mesajları gönderen ve ümit ettiğin tek yolu geri çeviren tek kişi olarak oynarsınız. Dikkatlice hazırlanmış platform aşamaları boyunca, sıçrayan, zıplayan ve mermi zamanlaması yaparak, “spitbolları” hassas bir şekilde gezinerek hedefe ulaşırsınız.

Oyun, aşk, ilişki ve cinsiyet kimliğinin geleneksel kavramlarını iki katman üzerinde yeniden inceliyor. Bir hikaye tükürüklerin metanarisinde yer alıyor, diğeri ise hikayeleri vücudu içinde yer alan kişi olan Ymer’in yaşam biçiminin elle çizilmiş çizgi roman öyküsünde canlanıyor.

Oyun, İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Danca ve Portekizce dillerinde iOS, Android ($ 1.99 / € 2,29) ve Steam (2,99 $ / 2,99 €) için piyasaya çıktı.

Book of Demons’ın Erken Erişim Tarihi Belli Oldu
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Book of Demons’ın Erken Erişim Tarihi Belli Oldu

Previous article

NVIDIA ve MSI, GeForce GPU Dizüstü Bilgisayarlara 11.11 Fırsatı

Next article

You may also like

More in Haberler