Haberler

Razer, Pokemon Go’ya Özel Uygulamasını Duyurdu

0

Elimizden düşürmediğimiz mobil platformlar artık Pokemon GO‘nun kontrolü altında. Birçok Pokemon çılgını, sabahtan akşama kadar yollarda. Bazılarımız arkadaşlarıyla takılırken, bazılarımız parklarda lure keyfinin tadını çıkartıyor. Özünde oyun, oldukça eğlenceli.

Hazır Pokemon Go bu kadar popüler, doğal olarak birçok firma iş alanlarını kovalamaya başladı bile. Bunlardan biri de Razer‘ın ta kendisi. Razer, oyuna özel olarak geliştirilen bir uygulamayı duyurdu. Bu uygulama oyunu oynarken belli bir mesafede olan diğer oyuncularda sohbet etmenizi sağlıyor. Yaklaşık 1 km uzağınızda olan kişileri gören bu uygulama sayesinde, diğer oyunculardan bilgi de alabileceksiniz.

karıkoca-gaming-razer-go

Razer Go’nun iOS versiyonunu buradan indirebilirsiniz. Android için uygulama henüz aktif değil, beklemedeyiz.

Razer’dan Yeni Ürün: Naga Hex V2

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Ghostbusters: Hayalet Avcıları Özel Ön Gösterimine Davetlisiniz!

Previous article

TP-LINK’ten Yüksek Hızlı Yeni Modem ve Router

Next article

You may also like

More in Haberler