Haberler

Rus Oyun Firması Wargaming Bir İlke İmza Atıyor

0

İkinci Dünya Savaşı temalı tarihi savaş simulasyonlarıyla hem ülkemizde hem de dünyada milyonlarca oyuncunun beğenisini kazanan Rus oyun firması Wargaming, ülkemizde bir ilke daha imza atıyor. Türkiye Topluluk Yöneticisi ‘tagl1a’, Topluluk Koordinatörü ‘vuque’ ve World of Tanks Avrupa Ürün Uzmanı ”kayi4ek’in katılımıyla Donanım Haber forumlarında gerçekleşecek soru/cevap etkinliğinde Wargaming, Türkiye’deki oyuncularla oyunun geliştiricilerini 2 saat boyunca aynı platformda buluşturmayı hedefliyor.

World of Tanks ile ilgili aklınızdaki tüm soruları doğrudan geliştiricilere sorabileceğiniz bu etkinlikte alacağınız cevaplar direkt birinci elden olacak. Wargaming Topluluk Yöneticisi ‘tagl1a’, konuyla ilgili düşüncelerini, “Wargaming Türkiye topluluk ekibi olarak bu sorup cevap etkinliğini gerçekleştirmekten dolayı çok mutluyuz. Böylece fiziksel etkinliklere gelemeyen arkadaşlarımızın da oyunla ilgili yorumlarını alabileceğiz. Geliştiricilerle birlikte tüm oyunseverlerin ve World of Tanks müdavimlerinin sorularını en doğru şekilde cevaplamayı hedefliyor, Donanım Haber’e bize bu fırsatı verdiği için teşekkür ediyoruz,” sözleriyle dile getirdi.

Reddit forumlarındaki AMA (Ask Me Anything – Bana Dilediğini Sor) etkinlikleri ile benzer bir yapıda olacak etkinlikte kullanıcılar forum iletisi aracılığıyla sorularını yöneltecek, geliştiriciler ise bu iletilere aynı başlıkta yanıt verecekler.

Etkinlik 7 Ekim Cumartesi günü saat 18:00-20:00 arasında gerçekleşecek.

HyperX E-Spor Turnuvası – Maçı Ünlü Spor Spikeri Emre Tilev Anlatacak

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Facebook’tan Asılsız Haber Tespitine Yardımcı Eğitim Aracı

Previous article

Call of Duty: WWII – Carentan Season Pass Bonus Haritası

Next article

You may also like

More in Haberler