Haberler

Şampiyon Ustalığı Açık Beta’da

0

Riot Games tarafından League of Legends’da bir takım yeniliklere gidildiği duyuruldu. En taze yenilik olarak Şampiyon Ustalığı karşımızda!

Şampiyon Ustalığı sistemi sayesinde oynadığınız şampiyon ile kademe atlayacak; puanlar, skorlar ve ödüller kazanacaksınız. Yani artık diğer oyunculara Yasuo’yla fırtına gibi estiğinizi ya da Warwick’in kurdu olduğunuzu göğsünüzü gere gere gösterebileceksiniz!

SİSTEM NASIL ÇALIŞIYOR?

Bir LoL maçını tamamladığınızda, hem takımınızın performansına, hem de sizin takıma sunduğunuz katkıya göre hesaplanan bir miktar şampiyon puanı kazanacaksınız. Yeteri kadar puan kazandığınızda o şampiyonda ustalaşma seviyeniz artacak ve ilerledikçe ödüller kazanacaksınız.

Champs_Sliced_Eng

DEVREYE GİRİŞ

Şampiyon Ustalığı’nı önce 11 Mart’ta Açık Beta Sunucusu’nda denemeye başlayacağız. Bundan birkaç hafta sonra oyun sunucularında denemeye geçeceğiz ve Şampiyon Ustalığı tek bir ülkenin sunucusunda betaya çıkacak. Bu süre içinde Sihirdar Vadisi normal sıralarına odaklanarak, sistemin uzun süre kullanımda dengeli kalıp kalmadığını sınayacağız. Elbette geribildirimlerinizi okuyacak ve yaptıklarımızdan sizleri de haberdar edeceğiz. Bu yeni sistemle ilgili gelişmeleri merak ediyorsanız, oyun sunucusuna çıkışından itibaren bizi mutlaka takip edin!

Kim Katılabilir?

5. seviye ve üstü tüm Sihirdarlar, Şampiyon Ustalığı puanı kazanabilir. Ancak ilk çıktığında, sadece Sihirdar Vadisi’nde oynanan normal oyunlarda geçerli olacak.

Gelecekte

Şampiyon Ustalığı programı, henüz yeni başlıyor. Sistem yerleştikçe, programı geliştirerek yeni kademeler ve ödüller ekleyeceğiz.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Derinlerden Siperlere: Çanakkale 1915 Sergisi Açıldı

Previous article

Rekabet Kurulu’ndan Aral Game ve 4 Firmaya Soruşturma

Next article

You may also like

More in Haberler