Haberler

Seafight 9. Doğum Gününü Kışkırtıcı Hediyelerle Kutluyor

0

Korsan MMO oyunu Seafight, dokuzuncu yıldönümünü online oyun devi Bigpoint’in merkezinde çılgınca bir partiyle kutluyor. Bu önemli yıldönümü, oyunda da büyük doğum günü etkinlikleriyle kutlanıyor. 42 milyonu aşkın kayıtlı oyuncu 18 Mart tarihinde oyunda oturum açtıklarında nadir bir pet kazanma fırsatını yakalayacak. Bu eşsiz arkadaş sayesinde oyuncular, canavarları yendiklerinde %10 daha fazla altın ve gemileri için ek voodoo puanları kazanacaklar.

Seafight Prodüktörü Jan Yves Josten, “Oyuncularımızın engelleri aşmayı sevmeleri nedeniyle bu doğum günü etkinliğinde oyuna yeni bir mekanizma olan engel modunu ekledik” diyor. Bu yeni özellik sayesinde, oyuncular öncelikle Doğum Günü Etkinliği sırasında bonus haritalarında (yani “zindanlarda”) mücadele etmek istedikleri zorluk seviyesini seçebilecekler. Seçilen zorluk seviyesine bağlı olarak sıra dışı hediyeler ve sıralama puanları tüm oyuncuları bekliyor olacak. Etkinliğin sonunda ise oyuncuları devasa bir “boss” yani “canavar” bekliyor.

Mükemmel bir uzun soluklu ve başarılı aksiyon oyunu örneği olan Seafight için  Prodüktör Josten, “Dokuz yıllık bir süre boyunca sürekli başarıyı elinde tutabilen çok az sayıda online oyun var,” diyor. “Bu başarıyı, kendileri için yeni ve heyecan verici içerik ve haftalık ya da aylık etkinlikler geliştirdiğimiz azimli oyuncularımıza borçluyuz. Önümüzdeki aylarda kendisini oyuna adayan topluluğumuzu şaşırtmak için bazı güzel şeyler düşündük.”

Yaklaşık 30 takım üyesini içeren Seafight’ın geliştirme ekibi, Almanya’nın Hamburg şehrinde yer alıyor ve mümkün olduğunca çok hayran topluluğu ile yakın işbirliğinde bulunmaya çalışıyor. Bunun sonucunda da kullanıcılara, düzenli olarak yeni ve heyecan verici görevler, ödüllü turnuvalar ve PvE ve PvP mücadelelerinde yeni gemiler ve donanımlar sunuluyor.

Kısa süre önce sunulan “Transmo Sistemi” sayesinde, oyuncular gemilerini artık daha hızlı ve daha kolay donatabiliyor. PvP savaşçıları, “Çarpışma Etkinliği”nde ve “Yağmacılar Günü”nde düzenli olarak binlerce rakiple çarpışıyor. Güncel  “Typhon Avı Etkinliği”ne katılmak isteyenlerin ise, 18 Mart tarihine kadar www.Seafight.com adresinde oturum açmaları yeterli.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

18 Mart Çanakkale Zaferi Her Yönüyle Yandex’te

Previous article

İstanbul, Monopoly Dünya Şehirleri Arasında

Next article

You may also like

More in Haberler