Haberler

Sony Mobile, Xperia XA1 Ultra Reklam Kampanyasını Sunar

0

Sony Mobile, kullanıcıları Xperia XA1 Ultra ile hayatı daha geniş yaşamaya teşvik ediyor. Reklam kampanyası ise Rafineri imzası taşıyor.

Sony Xperia XA1 Ultra’nın 6 inç Full HD ekranı, 16 MP ön kamerası ve 23 MP ana kamerası ile hayatı daha geniş yaşamanın yolu parmaklarınızın ucunda. ‘’Hayatı Daha Geniş Yaşa!’’ söyleminden yola çıkan kampanyanın filmlerinde, Sony Xperia XA1 Ultra ile en güzel anlarınızı geniş bir ekranda ölümsüzleştirmenin kolaylığına dikkat çekiliyor. Geniş ekranı sayesinde iki parmakla ekranı büyütmenize gerek kalmıyor, ayrıca Sony fiyatı da kendi elleriyle küçültüyor.

Ekran genişliğini outdoor mecralarda da ele alan kampanya, hayatı geniş yaşamak isteyenlerin karşısına dev Sony Xperia XA1 Ultra billboardlarıyla çıkıyor. Ayrıca sosyal medyada da kullanıcıların hayatı daha geniş yaşadığı anların paylaşımları #HayatıDahaGenişYaşa hashtag’i altında toplanıyor.

Beyaz, Siyah, Altın ve Pembe renk1 seçeneklerine sahip Xperia XA1 Ultra, 1.899 TL tavsiye edilen satış fiyatı ile tüm operatör ve perakende satış noktalarında satışta.

Babanız için Hayatı Xperia XZ Premium ile Yavaşlatın!
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 6 Akıllı Telefonların Özellikleri

Previous article

Transformers 5: Son Şövalye Filminin Özel Ön Gösterim Yarışması!

Next article

You may also like

More in Haberler