Haberler

Sony Premium Ağ Hizmetlerini Bir Araya Getiriyor

0

Sony Computer Entertainment Inc. (SCE) ve Sony Network Entertainment International LLC. (SNEI), PlayStation Network’ün (PSN) oyun, TV, video ve müzik hizmetleri kapsamlı premium eğlence hizmeti olacağını duyurdu. Sony’nin şu anda Sony Entertainment Network’te (SEN) sunulan dijital video ve müzik hizmetleri “Video Unlimited” ve “Music Unlimited”, PlayStation Network’ün birer parçası olacak ve marka isimleri sırasıyla PlayStation Video (PS Video) ve PlayStation Music (PS Music) olarak değiştirilecek.

Şirketlerin sunduğu ağ hizmetleri yıllar geçtikçe istikrarlı bir şekilde büyüyor. PlayStation Network ve SEN’in aylık etkin üye sayısı ise Aralık 2014 itibariyle 64 milyonu aştı. PlayStation Network, oyun sektörünün en iyisi olarak bilinmesinin yanı sıra önde gelen, kapsamlı bir dijital eğlence markası haline de geldi. SCE ve SNEI, ağ hizmetlerini tek bir marka çatısı altında bir araya getirdi ve bu şekilde en iyi çok yönlü dijital eğlence sunma konusundaki başarısına daha da fazlasını katarak ve en iyi oyun ve ağ eğlencesi deneyimlerini film, TV ve müziği de kapsayan bir arenada sunarak ağ hizmetlerini daha da büyütmeyi hedefleyecek.

Sony Computer Entertainment Inc. Başkanı ve Grup CEO’su ve Network Entertainment Business’tan sorumlu Grup Yöneticisi Andrew House, “Oyun, TV, video ve müzik kapsamlı çok çeşitli ağ hizmetlerimizi PlayStation markası altında sunacağımız için çok heyecanlıyız,” dedi. “Müşterilerimize daha da sürükleyici deneyimler, eşsiz çeşitlilikte ve kalitede dijital eğlence hizmetleri ve içerikler sunmak için sabırsızlanıyoruz.”

Birleştirilmiş bir hizmet platformu olacak PlayStation Network, PlayStation Store (PS Store) aracılığıyla sürükleyici eğlence deneyimlerini, PlayStation Plus (PS Plus), PlayStation Now (PS Now) gibi oyun hizmetlerini ve televizyon deneyimine yeniden şekil veren bir hizmet olan PlayStation Vue (PS Vue), PS Video ve PS Music gibi eğlence hizmetlerini sunmaya devam edecek.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

World of Tanks Sevenlere Özel Kreasyon

Previous article

Hitman: Agent 47 Geliyor

Next article

You may also like

More in Haberler