Haberler

Sports Emmys Riot Games’in Oldu

0

Spor dünyasının en seçkin ödülleri arasında gösterilen Sports Emmys, 8 Mayıs’ta düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. 

Bu yıl 39’uncusu düzenlenen ödül töreninde Riot Games, dünyada en çok ses getiren espor organizasyonlarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Çin’de gerçekleştirilen 2017 League of Legends Dünya Şampiyonası finalinin açılış şovuyla “Üstün Canlı Grafik” Tasarımı kategorisinde ödülün sahibi oldu. 2017 NBA finalleri, NBA All Star haftası yayını, ESPN Kolej Basketbol Organizasyonu ve ELEAGUE’in 2017 TBS yayınlarının da aday olarak gösterildiği kategoride Riot Games, görsel bir şölene dönüşen açılış gösterisiyle rakiplerini geride bıraktı.

BAUSuperMassive Avrupa’da 5 Galibiyetle Zirvede
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Yerli Oyunlardan İhracatta Yeni Rekor

Previous article

NBA 2K League 2018 Sezonu Takvimi Açıklandı

Next article

You may also like

More in Haberler