Haberler

SUPERHOT ve SUPERHOT VR Konsol Çıkış Tarihi Belli Oldu

0

SUPERHOT, PC platformunda birçok oyuncuyu mutlu etmeyi başardı. VR konusunda da işini oldukça iyi yapan ekip, bu sefer PlayStation 4 ve PlayStation VR‘ı hedef almış durumda.

Oyun, aksiyon konusunda istediğimiz birçok detayı bize sunuyor. Mükemmel grafikleri veya sağda solda patlayan binaları düşünmeyin. Oyun, siz hareket ettikçe düşmanların hareket ettiği ve hemen hemen her objeyi kullanarak, onları alt ettiğimiz bir evrene bizi çekiyor. PC ve VR konusunda deneyimli olan SUPERHOT TEAM, VR Game of the Year’dan ödülleri toplamaktan da geri kalmadı.

Oyun, 19 Temmuz tarihinde Avrupa, 21 Temmuz tarihinde Kuzey Amerika’da piyasaya çıkacak. PS+ üyesiyseniz ve oyunu ön sipariş ile satın almayı düşünüyorsanız, sizi %20’lik indirim bekliyor. Oyunun bundle’ını incelemek için tıklayın.

Playstation 4 fragmanı

Playstation VR fragmanı

Conan O’Brien ve Kate Upton, Cuphead Oynarsa

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Cep Telefonunu Gitar Amfisine Dönüştüren Uygulama “Deplike”

Previous article

Doctor Who’nun Yeni Doktor’u Jodie Whittaker

Next article

You may also like

More in Haberler