Haberler

Sword Art Online’a Üç Yeni İsim Ekleniyor

0

Bandai Namco, Tokyo Game Show’da Sword Art Online’ın beşinci yılı şerefine üç yeni isim olan SWORD ART ONLINE: FATAL BULLET, SWORD ART ONLINE: LOST SONG ve SWORD ART ONLINE: HOLLOW REALIZATION‘ı duyurdu.

Sword Art Online: Fatal Bullet, yeni ek paket olan Dissonance Of The Nexus‘a ev sahipliği yapacak. Ek paket PS4, Xbox One ve PC platformlarına çıkış yapacak. Ek olarak ek paketle birlikte yeni alan olan White Frontier’ın yanına yeni karakterler, eşyalar ve düşmanlar da oyuna eklenecek. Sword Art Online: Fatal Bullet, dijital olarak oyunun kendisi dahil bütün DLC’leri de barındıracak. Ayrıca çıkış tarihi belli olmamakla birlikte Nintendo Switch platformuna da gelecek.

Sword Art Online: Hollow Realization Deluxe Edition, Nintendo Switch platformun yanına PS4 ve PSVita’ya da geliyor. Oyunun bu özel sürümü ana oyuna ek olarak tüm DLC’lere de sahip. Ancak henüz çıkış tarihi belli değil.

Sword Art Online: Lost Song, serinin en sevilen ismi olarak öne çıkıyor ve PC platformuna çıkış yapacak.

Son olarak Dissonance Of The Nexus, season pass paketlerine dahil olmayacak.

Pokémon: Let’s Go İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

World of Warcraft: Battle for Azeroth İnceleme

Previous article

HyperX’ten Oyunlara Hız Katan Yeni SSD’ler

Next article

You may also like

More in Haberler