Haberler

Symmetra, Yeni Güncelleme ile Destekleme İşini Bırakıyor

0

Blizzard’ın sevilen FPS oyunu Overwatch’un belli karakterlerinde değişiklik yapıldı. Hanzo’dan sonra sıra Symmetra’da.

Geoff Goodman’ın yaptığı açıklamaya göre Symmetra, şimdilik support tarafından defense yani savunma odağı fazla olan sınıflar arasındaki yerini aldı. Bunun nedeni de belli yeteneklerinin değişmesi. Aslında rolü support bile olsa bazı yetenekleri buna izin vermeyecek ve doğal olarak karakter defense tarafına yönlendirilecek.

Karakterdeki açıklanan belli değişikler ise şöyle:

  • Shield Generator şimdilik kaldırıldı
  • Photon Barrier, ultimate yeteneği oldu
  • Teleporter, E tuşuyla kullanabileceğimiz bir yetenek haline geldi. Aynı zamanda ufak değişikliği de var. Goodman bu konuda: “Çıkışı, normalde yaptığınız gibi yerleştirebiliyorsunuz, sadece önünüzde değil ayrıca 25 metre uzağa da yerleştirebilirsiniz. Neyin işe yarayıp neyin işe yaramadığını deniyoruz ancak şu anda Torbjorn’ün taretleri, D.Va’nın patlayan mechleri, Junkrat’ın lastikleri vb. gibi şeyleri ışınlayabilirsiniz.” şeklinde açıklama yaptı.

Ek olarak yukarıda açıklanan değişikliklerde “şimdilik” ibaresine dikkat etmek de önemli. Blizzard’ın ne zaman ne yapacağı bilinmez. Bildiğimiz tek şey Symmetra’nın büyük değişikliklere uğrayacağı.

Overwatch Ligi Favorisi Seoul Dynasty, Razer Team’e Katıldı
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Humble Capcom X Sega PlayStation Bundle Görüldü

Previous article

FIFA 18 World Cup Duyuruldu!

Next article

You may also like

More in Haberler