Haberler

TaleWorlds Entertainment Steam Geliştirici Sayfasını Açtı

0

TaleWorlds Entertainment’ın Steam geliştirici sayfası açıldı. Kullanıcılar TaleWorlds’ün tüm oyunlarıyla ilgili bilgileri ve indirim haberlerini bu sayfadan görebilecekler.

Geliştirici sayfasının bir diğer artısı ise stüdyonun farklı türdeki oyunları, indirilebilir içerikleri, çok satan veya yeni çıkan oyunları gibi pek çok bilgiyi tek bir sayfada görme imkânı sunması. Böylece TaleWorlds’ün hayranları bir bakışta stüdyonun en güncel çalışmalarını görebilecekleri gibi gözden kaçırdıkları veya daha önce denemedikleri oyunları da bu sayfada bulabilecekler.

Firmanın geliştirici sayfasını takip etmenin bir diğer avantajı ise oyunlar hakkındaki indirimlerden anında haberdar olma şansı. Geliştirici sayfasındaki “İndirimler” sekmesi altında stüdyonun o anda sunduğu tüm indirimleri görmek mümkün. Ayrıca oyuncular takip ettikleri stüdyolarla ilgili güncellemeleri ve indirimleri Steam ana sayfasında da daha sık görecekler.

Hunt: Showdown İçin 2.1 Güncellemesi Detayları
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Huawei, GPU Turbo Güncellemesini Duyurdu

Previous article

Call Of Duty: Black Ops 4 Zombies Mod Yeni Fragman

Next article

You may also like

More in Haberler