Haberler

Team Liquid, 2017 Uluslararası Şampiyonada Espor Tarihi Yazdı

0

Razer, sponsoru olduğu Team Liquid’in Dota 2 takımının The International 2017’de birinci sırayı almasını kutluyor. Team Razer’ın desteklediği dünyanın en eski espor takımlarından Team Liquid bu birincilik ile 10,8 milyon dolarlık devasa bir ödülün de sahibi oldu. Bu rakam espor tarihinde rekor bir ödül olarak da kayıtlara geçti.

Kitle kaynak olarak toplanan toplam ödülün 24,5 milyon dolar olduğu şampiyona The International üst üste dördüncü senesinde de dünyanın en prestijli espor etkinliği olarak biliniyor. Biletleri aylar öncesinden tükenen etkinlikteki maçlar en hevesli espor hayranlarının gözleri önünde gerçekleştirilirken, heyecanlı kitle Seattle’daki KeyArena’yı adeta inletti. Öte yandan maç dünyanın dört bir yanına da 10’dan farklı canlı yayın üzerinden yayımlanarak toplamda 4,7 milyon seyirci topladı.

Bu şampiyonluk kutlamasına ayrıca Razer ve Team Liquid’in aralıksız 6 senelik ortaklık ile, espor tarihindeki en eski ortaklık olma gururu da eklendi. Gruplardaki maçlarını 13-3 gibi ezici bir skorla bitiren ve finale çıkan altı takımdan birisi olan Team Liquid yine benzer başarıya sahip Virtus.Pro’yu elemesinin ardından sonraki rakipleri Team Empire, LGD ve Team Secret’ı da alt ederek ilk üçe kaldı. Son üçlünün tek batılı takımı olarak yer alan Team Liquid doğulu LGD.Forever Young ve Newbee’yi de eleyerek şampiyon olma başarısını gösterdi. Bu galibiyet ile birlikte Team Liquid dünyanın öncü espor markası olarak tarihe adını yazdırdı. Team Razer turnuva da şampiyonun yanında SK Telecom T1 (League of Legends) ve SK Gaming (CS: GO) takımlarına da destek oldu.

Jahrein’e Dava Açmak Mantıklı Bir İş Mi?

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

TP-Link’ten Bol Seçenekli Yeni Powerline Adaptörler

Previous article

PlayStation Store’dan 12 Aylık Üyeliğe 15 Ay Boyunca PlayStation Plus

Next article

You may also like

More in Haberler