Haberler

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited Konsollar İçin Satışta!

0

Bir ZeniMax  Media firması olan Bethesda Softworks  bugün ödüllü çokluoyuncu rol yapma oyunu The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited’in tüm dünyada Microsoft Xbox One oyun ve eğlence sistemi ve PlayStation  4 sistemi için satışa çıktığını duyurdu. Tarihte ilk defa dünyanın dört bir yanındaki oyuncular Tamriel’in efsanevi dünyasını konsollarından, arkadaşlarıyla birlikte keşfedebilecekler. Bu en yeni ve en büyük Elder Scrolls oyununda oyuncular kahramanlık dolu tek kişilik görevlere çıkacak, Tamriel’in canlı dünyasını arkadaşlarıyla birlikte dolaşacak veya Tamriel’in sırlarını ortaya çıkarırken diğer oyunculara karşı savaşmak için yüzlerce diğer oyuncuyla güçlerini birleştirecekler.

 

“Ekibimiz The Elder Scrolls hayranları için müthiş bir konsol çokluoyuncu deneyimi yarattı,” diyor The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited Oyun Direktörü Matt Firor. “Bu yeni oyuncu grubunun Tamriel dünyasını arkadaşlarıyla birlikte keşfettiklerini görmek için sabırsızlanıyoruz.”

 

ZeniMax Online Studios tarafından geliştirilen The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited orijinal PC/Mac oyunundaki tüm oynanış özelliklerine ek olarak tüm güncelleme ve içerik eklerini de içermektedir. Oyuncular tek bir kez ödeme yaparak oyunu satın aldıktan sonra aylık oyun aboneliği gerektirmeden ve herhangi bir kısıtlama olmadan oyunu diledikleri kadar oynayabilecekler. Tamriel Unlimited satın alınabilecek, özel ve opsiyonel indirilebilir içerikler ve eşya özelleştirmesi için oyun içindeki Crown Store ile desteklenecek. Ayrıca Bethesda özel üyelik hizmeti için aylık ödeme yapmak isteyen oyunculara ESO Plus™ özelliğini sunacak ve oyuncular bu sayede kazandıkları aylık Crown’ları mağazada kullanabilecek ve tüm DLC oyun paketlerine erişebilecekler.

 

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Spotify’a Her 3 Saniyede 1 Yeni Abone

Previous article

Logitech G29’a Merhaba!

Next article

You may also like

More in Haberler