Haberler

The King of Fighters Karakterleri Dungeon Hunter Champions’ta

0

Gameloft ve SNK oyunun yeni güncellemesinin App Store, Google Play ve Microsoft Store’da yayınlanmasını kutlama amacıyla oyunculara Japonya’ya seyahat etme şansı sunuyor.

Mai Shiranui ve Kyo Kusunagi, Dungeon Hunter Champions çoklu evrenine giriş yapacak ilk seri dışı karakterler olacak ve 3 haftalık özel bir etkinlik ile oyunculara tanıtılacak.

Mai’nin Kachousen ve Kyo’nun Ura 108 Shiki-Orochinagi hareketleri; Super ve Hyperdrive saldırı modları ile şampiyonların yetenekleri ve dövüş stilleri, THE KING OF FIGHTERS serisine sadık kalıyor. Dahası, bu şampiyonların oyundaki sesleri için, THE KING OF FIGHTERS’ın ’98 versiyonu orijinal Japonca seslendirmesi yer alıyor. Oyuncular, özel etkinlik boyunca Mai ve Kyo’yu ekiplerine katabilecek ve 12 eşşiz teçhizat parçasını toplayabilecekler.

Ayrıca oyunun hayranları, Japonya’nın Osaka kentindeki SNK Stüdyolarını ziyaret etme ve birçok KING OF FIGHTERS hediyelik eşyası edinme şansını kazanmak için detayları oyun içerisinde açıklanacak bir yarışmaya da davetli!

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Soulcalibur VI İnceleme

Previous article

ADATA HD680 ve HV320 Harici Disklerini Tanıttı

Next article

You may also like

More in Haberler