Haberler

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel I & II 2019’da Geliyor

0

Marvelous Europe, The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel I & II’nin 2019 yılında çıkış yapacağını duyurdu. Oyun, seslendirme tarafında hem İngilizce hem de Japonca olacak.

JRPG seviyorsanız, muhtemelen bu isimleri de seveceksiniz anlamına geliyor. Erebonian  İmparatorluğuna davetliyiz ve The Legend of Heroes serisine kaldığımız yerden devam ediyoruz.

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel ve The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II olarak piyasaya çıkacak olan oyunlarımız, PS4 platformuna özel olarak geliyor. Orijinalde Eiyuu Densetsu: Sen no Kiseki ‘Kai’ ve Eiyuu Densetsu: Sen no Kiseki II ‘Kai’ olarak PS3 ile PSVita platformlarından tanıdığımız oyunlarımız, ilk olarak Japonya’da çıkış yapmıştı.

Oyunları The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel Decisive Edition ve The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II Relentless Edition olarak ön sipariş verebiliyoruz. Fiziksel kutulu oyunlarda bizleri bekleyen minik sürprizler de var. Ancak bu sürprizlerin Türkiye’yi kapsayıp kapsamadığı henüz belli değil ve belli değişiklikler de söz konusu olabilir.

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel Decisive Edition, oyunun PS4 kutulu versiyonun yanında replica 50 Mira özel sürüm parası ve 21 parçadan oluşan müzik CD’si barındırıyor. Ek olarak oyunun çizimini barındıran metal kutu da beraberinde geliyor.

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II Relentless Edition, metal kutulu fiziksel oyunun yanında Ouroboros armasını taşıyan broşun yanında, 23 parçadan oluşan müzik CD’sine sahip.

Falcom tarafından geliştirilen oyunların 2019’un başlarında çıkış yapması bekleniyor.

Phantom Doctrine İnceleme
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Logitech G, G305 Kablosuz Oyun Mouse’u Piyasaya Sundu

Previous article

Point Blank PBST Şampiyonu Belli Oldu

Next article

You may also like

More in Haberler