Haberler

Total WAR: ARENA Açık Test Hafta Sonu Başlıyor

0

Creative Assembly ve Wargaming Alliance bugün yaptıkları bir açıklamayla kapalı beta süreci devam eden oynaması ücretsiz tarihi savaş oyunu Total War: ARENA’nın bu hafta sonu boyunca tüm oyuncuların denemesi için test sunucularını açacağını duyurdu. Kapalı betaya dahil olmayan oyuncular bugün saat 17:00’den itibaren oyunun test sunucularına giriş yapıp 5 Kasım Pazar akşamına dek oyunu ücretsiz deneyebilecekler.

Açık beta hafta sonunda Total War: ARENA’nın test sunucularında son sürümü oynayabilecek ve 10’a 10 yapılan online savaşlarda yerinizi alabileceksiniz. Romalılar, Yunanlılar ve Barbarlar arasından bir ulusu seçin ve kendi oynayış stilinize göre özelleştirdiğiniz ordunuzla antik dönemlerin ünlü savaş alanlarında gücünüzü sınayın.

Total War: ARENA Geliştirici Günlükleri Yeni Yayında

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Wolfenstein Ve Doom Aynı Evreni Paylaşıyor Olabilir

Previous article

Blizzcon 2017 – Heroes of the Storm Alexstrasza Ve Hanzo İçin Yeni Sinematik

Next article

You may also like

More in Haberler