Haberler

Türk Aksiyon-Macera Oyunu Oddmar Tanıtıldı

0

Unity teknolojisiyle geliştirilmiş olan Oddmar, Norse mitolojisinden esinlenilerek tasarlanan bir dünyada geçen, aksiyon-macera platformer oyunu.

Oyunun baş karakteri, yaşadığı köyün halkına ayak uydurmakta güçlük çeken bir Viking olan Oddmar’dır. Macera günün birinde, bir orman perisinin Oddmar’a büyülü bir mantar vermesiyle başlar.

El ile ayrıntılı şekilde tasarlanmış 24 adet fizik tabanlı bulmaca seviyesini ve zorlu platform görevlerini oynayın. 4 adet dünyanın her biri zorlu boss savaşlarıyla sonlanmaktadır. Oyun boyunca elde edeceğiniz sihirle dövülmüş silah ve kalkanlarla, kendi oyun tarzınızı belirleyin.

Büyülü ormanlar, karlı dağlar ve güvenilmez madenler gibi farklı atmosferlerde, yeni dostlar ve düşmanlarla karşılaşın. Hikaye Frank Gibson tarafından yazılmış, Julian Casey tarafından seslendirilmiş ve hareketli bir çizgi roman olarak resmedilmiştir. Geleneksel animasyonla oluşturulmuş Viking dünyasını tamamlayan İskandinav halk çalgıları eşliğindeki müzik, Pär Svensson tarafından yazılıp icra edilmiştir.

Oddmar, iCloud kayıtlarını ve oyun kumandalarını desteklemektedir. Başlangıçta, oyunun uygulama datası indirme işleminin tamamlanması için internet bağlantısı gerekli olsa da, sonrasında oynamak için çevrimiçi olunmasına gerek yoktur.

Fortnite’ın iOS Sürümü Çıktı
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

DOOM’un Müzikleri Plak ve CD Olarak Raflara Çıkıyor

Previous article

1 Dakikada Türkçe God of War (PS4) // Alınır Mı Alınmaz Mı?

Next article

You may also like

More in Haberler