Haberler

Türk Siberpunk Oyunu ManMade İle Tanışın

0

15 kişilik ekibin hayat verdiği İstanbul’un çeşitli yerlerinde geçen Türk oyunu ManMade, sinematik bir aksiyon ve macera olarak tasarlanmış.

CBILAB VR Studios tarafından geliştirilen oyunun asıl öne çıkan özelliği sinematik VR olması. Kaan ve Anika isimli iki oynanabilir karaktere yer verilen oyunumuzda, farklı inançlar anlatılıyor. Oyun, İstanbul’un çeşitli yerlerini ziyaret etmemizi sağlıyor ve toplamda beş bölümden oluşuyor.

Aktörlerin vücut hareketlerini yakalamak için Ikinema, yüz hareketlerini yakalamak için FaceWare teknolojisi kulanılmış. Oyunun genel mekanikleri ise Unreal Engine kullanılarak hazırlanmış.

ManMade, 5 Haziran 2018 yılından beri Kickstarter kampanyasında yer alıyor ve geliştirilmeye de devam ediliyor. 10 Temmuz tarihine kadar devam edecek kickstarter kampanyası’na destek olmak isterseniz, linki takip edebilirsiniz.

Rodrigo Amarante, 13 Kasım’da Zorlu PSM’de
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Rodrigo Amarante, 13 Kasım’da Zorlu PSM’de

Previous article

ZenFone 5Z Türkiye’de Ön Siparişe Açıldı

Next article

You may also like

More in Haberler