Haberler

Turna.com Veri Merkezi Çözümlerinde Radore’ye Güveniyor

0

Türkiye’nin hızlı büyüyen operatör bağımsız veri merkezi Radore, deneyimli teknik ekibi, sunduğu esnek çözümler ve üstün hizmetiyle e-ticaret sektörünün en çok tercih ettiği veri merkezi konumunda bulunuyor.

İnternet üzerinde hizmet veren uçak bileti platformu Turna.com Genel Müdürü Abdülkadir Kırmızı, çok hızlı büyüyen bir internet şirketi oldukları için özellikle barındırma hizmetiyle ilgili olarak konuların kendileri için kritik önem taşıdığını belirtti.

Turna.com: Bizim gibi internet şirketleri için Radore çok iyi bir çözüm

Müşterilerine kesintisiz ve kaliteli hizmet sunabilmek için iyi bir altyapıya sahip olmanın hayati önem taşıdığını vurgulayan Kırmızı; Radore Veri Merkezi’ni tercih etmelerinin nedenlerini de şöyle özetledi: “Turna.com olarak hizmet kalitesi, iyi bir donanım altyapısı, iyi bir internet bağlantısı ve güvenlik ihtiyaçlarımıza sorunsuz bir çözüm arayışı içindeyken Radore ile tanıştık. 2016 Kasım ayı itibarıyla çalışmaya başladığımız Radore sayesinde değişen ihtiyaçlarımıza en hızlı çözümü uzman bir ekiple sağlama fırsatına sahip olduk. Bizim gibi performans ve güçlü bir alytapı ihtiyacı olan internet şirketleri için Radore oldukça iyi bir çözüm. Benzer altyapılara ihtiyaç duyan tüm firmalara tavsiye ediyoruz.”

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Nokia Akıllı Telefonlarda ZEISS Lens Yer Alacak

Previous article

Rolls-Royce Londra’da “Muhteşem Sekiz Phantom” Sergisi Düzenliyor

Next article

You may also like

More in Haberler