Haberler

Ubisoft, Gazına Güvenenleri “I Am The Fart” Yarışmasına Davet Ediyor

0

Ubisoft, “I Am The Fart” etkinliğinin şerefine South Park: The Fractured But Whole’a farklı bir bakış açısı getirmeye hazırlanıyor. Gazına güvenen, okumaya devam etsin.

Gaz gücüne güvenenlerin 16 Ekim tarihine kadar sürecek olan “ilginç” yarışmaya www.iamthefart.com sitesinden başvurabiliyor. Siteye başvurunun ardından kazanan kişiyi tatlı bir sürpriz bekliyor: Ubisoft’un San Francisco South Park Digital stüdyosuna gidebilecek. Konu biraz şaka gibi görünse de işin özü, oyunun kendisi için yapılan bu reklam kampanyası, viral videolarla desteklenmeye başladı. Bunun sonucunda ise viral kurgunun sağlamlaştırılması için bir de yarışma düzenlendi. Yukarıdaki link, ihtiyacınız olan tüm bilgilere sahip.

www.iamthefart.com adresine girip başvuru bölümünden gaz çıkarma hareketinizi kaydedebilirsiniz. South Park: The Fractured But Whole, 17 Ekim tarihinde PS4, Xbox One ve PC platformlarında piyasaya çıkacak.

FM 2018, FIFA 18 ve Total War: Warhammer 2 Uygun Fiyatlarla Voidu’da

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

GoDaddy’den Siber Güvenlik İçin McAfee İle İşbirliği

Previous article

ViewSonic ve KarıkocaGaming’den Özel Hediye Kazananlar

Next article

You may also like

More in Haberler