Haberler

Ve Nintendo Göründü: CD Media’nın Türkiye Ofisinin Ülke Müdürü Levent Ertoğlu

0

Video oyunları, yazılım ve donanım satış, pazarlama ve dağıtım alanlarında 25 yıllık deneyime sahip olan CD Media’nın Türkiye ofisine Ülke Müdürü olarak Levent Ertoğlu atandı.

1999 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünü bitiren Levent Ertoğlu, aynı sene iş hayatına Teknosa’da Ürün Müdürü olarak başladı. Sonrasında sırasıyla Sony, Microsoft ve Hasbro Türkiye ofislerinde pazarlama ve satış yöneticiliği görevlerini üstlendi. 2000 yılında Hoover, 2008 yılında Sony VAIO ve 2012 yılında Xbox 360 lansmanlarının organizasyonunda görev aldı.

Oyun, Eğlence ve Tüketici Elektroniği sektörlerinde 15 yıla varan tecrübesi bulunan Ertoğlu, geçtiğimiz Mayıs ayına kadar Hasbro’da Kanal Satış Yöneticiliği yaptı ve Nintendo ve Take2 markalarının Türkiye distribütörlüğünü üstlenen CD Media’nın Haziran ayı itibariyle Türkiye Ülke Müdürü pozisyonuna seçildi.

Macera ve korku oyunları oynamayı ve seyahat etmeyi seven, evli ve iki çocuk babası olan Levent Ertoğlu, CD Media bünyesine katılmış olmanın heyecanını ise şu sözlerle belirtiyor:

“CD Media Türkiye olarak, Nintendo ve Take2 markalarının Türkiye’de hak ettiği şekilde yer alması için çalışacağız. Çalıştığımız markalarla birlikte sektördeki ilk 3 firmadan biri olmayı hedefliyoruz. Oyun konsolu özelinde ise orta vadede liderliği zorlayacağız. Türkiye’de video oyun pazarının büyüklüğü yaklaşık olarak 2 milyar TL. Genç nüfusun yoğun olduğu ülkemizde daha gidecek çok yol var. CD Media Türkiye olarak öncelikli hedefimiz de Türk oyun severlerine tüm dünya ile aynı anda geniş yelpazeli bir ürün gamı sunmak olacak.”

CD Media SE CEO’su Spyros Giamas ise şunları ekledi “CD Media Türkiye Ülke Müdürü olarak Levent Ertoğlu’yu görevlendirmekten dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Levent Ertoğlu, bu pozisyona ilişkin gereklilikleri yerine getirmekle kalmayıp, aynı zamanda Türkiye’deki işimizi yürütme konusunda yeterli bilgi birikimine ve geçmişine de sahiptir. Hem CD Media SE hem de CD Media Türkiye için bu çok heyecan verici süre boyunca çalışmalarında aktif olarak desteğimizi sürdüreceğiz. Kendisine başarılar dilerim.”

TP-Link’ten 4G Destekli Yeni MiFi Cihazı
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

ADATA’dan Oyunseverlere Hediye Yağmuru

Previous article

Battlefield V Kapalı Alpha Deneyimleri

Next article

You may also like

More in Haberler