Haberler

Vestel’in Star Wars Ailesi Büyüyor

0

Vestel, geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü Star Wars (SW) ailesine yeni ürünler ekledi. Star Wars Güç Uyanıyor filmi ile birlikte tüketiciye sunulan ve ilgi gören temalı ürünlere yenilerini ekleyen Vestel, tarafını seçmek isteyen Star Wars tutkunlarını bekliyor.

Vestel’in SW karakterlerine bürünmüş Mix&Go’ları, Ekmek Kızartma Makineleri, Kahve Makinesi ve LED TV’leri tüm Star Wars tutkunlarını bekliyor.

karikocagaming-star-wars-vestel_side_view_r

karikocagaming-star-wars-vestel_toaster_persp_k

SW temalı Vestel ürünleri ailesine yeni katılan SW E3100 R/K Ekmek Kızartma Makinesi, ekmeğini dilediği kıvamda kızartmak isteyenler için 7 kademeli ayar seçeneği sunuyor. Isıtma ve buz çözme fonksiyonları da bulunan SW E3100 R/K Ekmek Kızartma Makinesi’nin iki farklı tema ile 179 TL’ye satışta.

Vestel’in SW temalı ürünler grubuna eklediği bir diğer ürün K3100 Inox Kahve Makinesi, 12 fincan kapasiteli cam kahve karafı ile kalabalık ailelerin tercih sebebi oluyor. Paslanmaz çelik gövdeli SW K3100 Inox Kahve Makinesi, özel sıcak tutma plakası sayesinde 2 saate kadar kesintisiz kahve keyfi sunuyor. Vestel’in SW temalı kahve makinesi 239 TL’ye satışa sunuldu.

Vestel formunu korumak isteyen SW tutkunları için de Mix&Go Blender’larını öneriyor. Aydınlık tarafı seçip birbirinden lezzetli ve sağlıklı taze meyve ve sebze suları, özel karışımlar hazırlamak isteyenler için SW temalı rengarenk Vestel Mix&Go’lar 129 TL’ye alıcısıyla buluşuyor.

Vestel SW serisinin en dikkat çeken ürünlerinden biri olan Vestel SAGA 22FA7100 LED TV, çerçeve tasarımının yanında ışın kılıcından ilham alınarak tasarlanan televizyon kumandası ile de Star Wars hayranlarının kalbini çalıyor. Özel tasarımlı kumandasıyla açılan televizyon, kullanıcılarını SW logosuyla karşılarken Darth Vader’ın görüntüsü ve nefes alıp verme sesiyle kapanıyor. SW tasarımlı Vestel TV’ler 999 TL fiyatıyla Vestel satış noktalarında.

karikocagaming-star-wars_vestel_tv_22___lcd_star_wars__2

Yurt Dışından Alınan Cep Telefonu ve Bilgisayara Ek Ücret Geliyor

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Yurt Dışından Alınan Cep Telefonu ve Bilgisayara Ek Ücret Geliyor

Previous article

Carrie Fisher Hayata Gözlerini Yumdu

Next article

You may also like

More in Haberler