Haberler

Wargaming, Oyunlarında Tarihi Dunkirk Tahliyesini Anıyor

0

Warner Bros’un tarihi aksiyon filmi Dunkirk’ün gösterimine geri sayım başlarken, II. Dünya Savaşı tank, uçak ve gemi simülasyonlarıyla ünlü oyun firması Wargaming, yaptığı bir açıklamayla bu tarihi olayla ilgili oyun içi aktiviteleri başlatacaklarını duyurdu. 14 Temmuz itibariyle World of Tanks (PC ve konsol sürümleri), World of Warships ve World of Warplanes’te başlayacak “Dunkirk’ü Anıyoruz” etkinlikleri aracılığıyla oyuncular, çok özel oyun içi eşyalar kazanma şansı elde edecek.

Wargaming Amerika Pazarlama Müdürü Erik Whiteford konuyla ilgili düşüncelerini, “‘Dunkirk Mucizesi’, II. Dünya Savaşı döneminde geçen diğer tüm tarihi olaylar gibi bizleri ve oyunlarımızı etkilemeye devam ediyor. Bu bağlamda Warner Brothers ile Christopher Nolan’ın heyecanla beklenen filmi Dunkirk için iş birliğinde olmaktan mutluluk duyuyoruz,” sözleriyle dile getirdi.

Wargaming’in Dunkirk’ü anıyoruz oyun içi etkinlikleri 14 Temmuz Cuma günü World of Tanks ve World of Warplanes’de başlayacak. Oyuncular önümüzdeki günlerde Dunkirk temalı görevlere katılarak topladıkları deneyim puanları ile özel kamuflaj ve oyun içi eşyalar kazanabilecek.

World of Warships’teki Dunkirk görevleri ise oyunculara konteynırlar, bayraklar ve Dunkirk temalı bir gemi kumandanı kazanma şansı verecek.

Wargaming, sizi Dunkirk filminin heyecanını World of Tanks, World of Warships ve World of Warplanes’te yaşamaya davet ediyor.

Warner Bros. Pictures’ın sunduğu Dunkirk, 21 Temmuz’da sinemalarda.

Fenerbahçe Galip, Türkiye Şampiyon

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Crash Bandicoot N Sane Trilogy, Amerika’nın Bir Numarası

Previous article

TP-Link’ten Güçlü WiFi Menzil Genişletici

Next article

You may also like

More in Haberler