Haberler

Wargaming, World of Tanks Generals’ı Ordusuna Kattı

0

Dünya çapında milyonlarca oyuncusu olan “World of …” oyunlarının yaratıcısı Wargaming, bugün yaptığı bir açıklamayla bir süredir Açık Beta sürecinde olan World of Tanks Generals’ın iOS tabletlerde ve PC platformundaki tarayıcılar için çıktığını duyurdu. Wargaming evrenine eklenen bu yeni oyun, 2. Dünya Savaşı’nın ünlü tanklarının başrolde olduğu çarpışmaları kart oyunu formatında sunuyor.

World of Tanks Generals’da oyuncular A.B.D, Almanya ve S.S.C.B için hazırlanmış 200 farklı kartı, diledikleri gibi bir araya getirip kendi destelerini oluşturabiliyorlar. Komutanlar “Köprübaşı” denen alanlarda gerçekleşen çarpışmalar öncesinde ellerindeki birimleri kendilerine ait alanlar içerisinde stratejik biçimde konumlandırıyorlar. Oyunun temel hedefi bir yandan kendi karargâhınızı korurken düşman karargâhını yok etmek.

Wargaming Yayın Direktörü Andrey Zimenko, konuyla ilgili düşüncelerini, “World of Tanks Generals’ı oyuncuların beğenisine sunduğumuz için çok heyecanlıyız. Taktiksel birimler, eğlenceli oynanış ve barındırdığı farklı kart tipleri, bu oyunu Wargaming evreni için benzersiz bir eklenti yapıyor,” diyerek ifade etti.

World of Tanks Generals, oyuncuların oyunu kolayca kavramalarını sağlamak için diğer Wargaming oyunlarından aşina olduğumuz Teknoloji Ağacı’nın elden geçirilmiş halini kullanıyor. Oyunun iOS ve web sürümleri arasındaki çapraz-platform desteği sayesinde oyuncular rakip bulmakta hiç sıkıntı çekmeyecekler. Ayrıca var olan Wargaming.net hesabınızı kullanarak sadece World of Tanks Generals’ı değil, tüm Wargaming.net oyunlarını bir tıkla oynayabilme imkânına da sahipsiniz.

World of Tanks Generals hakkında daha fazla bilgi edinmek ve oyunu tarayıcınızda oynamak için http://wotgenerals.eu adresini ziyaret edin.

Oyunu iOS tabletinize indirmek içinse World of Tanks Generals App Store sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

PlayStation 4 Satışları Dünya Çapında 30,2 Milyonu Aştı

Previous article

Voidu’dan Çılgın Black Friday Kampanyası 

Next article

You may also like

More in Haberler