Haberler

Wargaming’den Oyun Geliştirme Sürecine Yeni Bir Yaklaşım

0

Wargaming, oyun geliştirme süreçlerini yeni bir yaklaşımla sürdüreceğini açıkladı. Oyunlarını, “Merkezi Olmayan Geliştirme” modeliyle yapacak.

Daha efektif bir oyun geliştirme modeline sahip olma yolunda adılan atımlar doğrultusunda şirket, bundan böyle oyunlarını “merkezi olmayan geliştirme” modeliyle ortaya çıkaracaklarını açıkladı. Bu yaklaşım doğrultusunda şirketin bir stüdyosu tek bir oyun üzerine yoğunlaşmayacak (örnek vermek gerekirse, World of Warships Wargaming’in St. Petersburg stüdyolarında geliştirilirken, Chicago-Baltimore stüdyoları World of Tanks PS4 sürümü üzerinde çalışıyor). Bunun yerine bir oyunu geliştirirken farklı ofislerde küçük ekipler oluşturma modeli benimsenecek.

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Assassin’s Creed Filmi VR Deneyimi AMD Teknolojileri ile Gerçek Oluyor

Previous article

God of War 4 İskandinav Mitolojisinde Geçebilir

Next article

You may also like

More in Haberler