Haberler

Wargaming’in Cadılar Bayramı Sürprizleri Başlıyor

0

Wargaming her yıl olduğu gibi bu Cadılar Bayramında da tüylerinizi diken diken ederken sizi çok eğlendirecek sürprizlerle geliyor.

Gizemli bir portal aracılığıyla girdiği belirtilen istilacı tanklar ve gemilerin, World of Tanks konsol sürümleri ile World of Warships’te 27 Ekim itibariyle görülmeye başlayacaklar.

10 Kasım’a kadar devam edecek iyi ile kötünün savaşı, World of Warships PvE modu “Transylvania’yı Kurtarın” ile startı veriyor. Bu modda arkadaşlarınızla takımınızı kurup buharlı bir gemi olan Transilvanya’yı koruyorsunuz. Seçebileceğiniz gemiler arasında ölümcül torpidolarıyla göz dağı veren destroyer Blade, pruvasında iki dev yumruk bulunan Jackal ve elinden her iş gelen, saldırılarında özel Tesla efektleri olan Igor bulunuyor. Geminizi seçtikten sonra Transilvanya’ya eskort edip onu güvenli bir bölgeye götürmeye çalışacaksınız. Elbette bu o kadar kolay olmayacak zira etrafınızda size engel olmaya çalışan zombi gemiler ve kıyılarda şeytani Rasputin tarafından komuta edilen mancınıklar bulunuyor.

World of Tanks konsol versiyonunda ise oyuncular Spectre (hayalet) adlı tanklarına atlayıp Himmelsdorf haritasının Cadılar Bayramına uygun giydirilmiş hali olan “Dead City”de kıran kırana bir mücadeleye girecekler. Spectre’nin yanı sıra Revenant Kraft’s Panther, Lycan T71, Gorynych KV-5 ve Kaiju O-I. Two’nun Halloween versiyonları ile Canavar Arbedesi kipi oyuncuları bekliyor.

Corsair M65 PRO RGB İnceleme

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Corsair M65 PRO RGB İnceleme

Previous article

HyperX, Detroit Renegades ile Anlaşma İmzaladı

Next article

You may also like

More in Haberler