Haberler

WARNER BROS. Mayıs 2017 Film Programı

0

T2 TRAINSPOTTING
Önce bir fırsat vardı…… sonra bir ihanet.

Üzerinden yirmi yıl geçmiştir. Çok şey değişmiş, fakat bir o kadar şey de aynı kalmıştır. Mark Renton (Ewan McGregor) ev olarak tanımlayabildiği tek yere geri döner.

Onu bekleyenler vardır: Spud, Sick Boy ve Begbie.

Bekleyen başka eski dostlar da vardır: Keder, kayıp, neşe, intikam, nefret, dostluk, sevgi, özlem, korku, pişmanlık, diamorfin, kendini harap etme ve ölümcül tehlike; hepsi ona hoş geldin demek için sıraya girmiştirler ve dansa katılmaya hazırdırlar.

T2 Trainspotting Oscar ödüllü yönetmen Danny Boyle’ı 1996 orijinal filminin oyuncu kadrosuyla yeniden bir araya getirdi.

John Hodge bu filmin senaryosunu da Irvine Welsh’in Porno ve Trainspotting isimli kitaplarına dayanarak yazdı. Filmin yapımcılığını Andrew Macdonald, Boyle, Christian Colson ve Bernie Bellew üstlendi.

Warner Bros Pictures’ın gerilim, dram filmi ‘Saplantı/Unforgettable’ emektar yapımcı  Denise Di Novi (“Crazy, Stupid, Love,” “Focus”)’nin yönetmen koltuğundaki ilk filmi olarak ekranlara geliyor.

Filmin başrollerinde Katherine Heigl (“27 Dresses,” “Knocked Up”), Rosario Dawson (“Sin City” filmleri) ve  Geoff Stults (TV dizisi “The Odd Couple”) yer alıyorlar. ‘‘Saplantı’’ filmi “Life as We Know It” filminde işbirliği yapmış Heigl ve Di Novi’yi tekrar bir araya getiriyor.

Filmin diğer oyuncuları şöyle sıralanıyor : Isabella Rice (“True Blood”), Simon Kassianides (TV dizisi “Agents of S.H.I.E.L.D”), Whitney Cummings (“The Wedding Ringer”), Robert Wisdom (TV dizisi “Ballers”), film ve televizyon yıldızı Cheryl Ladd.

Filmin yapımı Di Novi, Alison Greenspan (“If I Stay”) ve Ravi Mehta (“Grudge Match”)’ya yönetici yapımcılığı ise Lynn Harris’e ait. Filmin senaryosu Christina Hodson tarafından yazıldı.

SAPLANTI
Heigl, bitmiş evliliğini aşamamış, boşandığı kocası David(Stults)’in Julia Banks (Dawson) ile nişanlanıp,  daha önce birlikte yaşadıkları eve getirmesini, aynı zamanda kızları Lilly (Isabella Rice) ile yeni ve mutlu bir hayat kurmasını problem eden eski eş Tessa Connover’ı canlandırmaktadır. Yeni eş ve üvey anne rolüne alışmaya çalışan Julia ise sonunda hayalindeki ve sıkıntılı geçmişine bir perde çekmesine yardımcı olabilecek birini bulduğuna inanmaktadır. Ama Tessa’nın patolojik  kıskançlığı yakın zamanda Julia’nın hayalini bir kabusa dönüştürmeye çalışacaktır.

Kamera arkası yaratıcı ekibinde birden çok Oscar adayı görüntü yönetmeni Caleb Deschanel (“The Right Stuff,” “The Natural”), yapım tasarımcısı Nelson Coates (“Flight”), editör Frédéric Thoraval (“Taken”) ve kostüm tasarımcısı Marian Toy (HBO’s “Ballers”) bulunuyor. Filmin muziği Toby Chu tarafından bestelendi.

Warner Bros. Pictures bir Novi Pictures yapımı olan ‘‘Saplantı’’filmini sunar.  5 Mayıs 2017’den itibaren vizyona girmesi planlanan filmin dağıtımı bir Warner Bros. Entertainment  şirketi olan Warner Bros. Pictures tarafından gerçekleşecek. Filmin Türkiye vizyon tarihi de 5 Mayıs 2017.

KRAL ARTHUR: KILIÇ EFSANESİ
Ünlü yönetmen Guy Ritchie dinamik tarzını, epik, aksiyon-macera filmi “Kral Arthur : Kılıç Efsanesi” ile birleştiriyor. Filmin başrolünde Charlie Hunnam yer alıyor. Film Kral Arthur’un ikonik kılıcı Excalibur’un efsanesini ve Arthur’un sokaklardan, tahta yolculuğunu konu alıyor.

Arthur çocukken babası öldürüldüğünde, amcası Vortigern (Jude Law) taç giyer. Doğuştan kazanılan hakkı kendisinden çalınan ve kim olduğuna dair hiç bir fikri olmayan Arthur, şehrin arka sokaklarında, ekmeğini taştan çıkaran biridir. Ama bir kez kılıcını taştan çektiğinde, bütün hayatı alt üst olur ve hoşuna gitse de gitmese de gerçek mirasına sahip çıkmaya mecbur bırakılır.

Hunnam (FX’te “Sons of Anarchy”) ve Oscar adayı Law (“Cold Mountain,” “The Talented Mr. Ripley”) ile birlikte filmin diğer oyuncuları; Astrid Bergès-Frisbey (“Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides”) Mage rolünde; Oscar adayı Djimon Hounsou (“Blood Diamond,” “In America”) Bedivere rolünde; Aidan Gillen (HBO’nun “Game of Thrones”) Goosefat Bill rolünde; ve  Eric Bana (“Star Trek”) Arthur’un babası kral Uther Pendrago rolünde yer alıyorlar.

Guy Ritchie (“The Man from U.N.C.L.E.,” “Sherlock Holmes” filmleri) tarafından yönetilen flmin senaryosu Joby Harold (“Awake”), Guy Ritchie & Lionel Wigram’a ait. Hikayesi ise David Dobkin (“The Judge”) ve Joby Harold tarafından yazıldı.  Filmin yapımcılığını Oscar ödüllü Akiva Goldsman (“A Beautiful Mind,” “I Am Legend”), Joby Harold, Tory Tunnell (“Awake,” “Holy Rollers”), “The Man from U.N.C.L.E.” ve “Sherlock Holmes” filminin yönetmenlerinden Steve Clark-Hall, Guy Ritchie ve Lionel Wigram ile birlikte üstleniyorlar. David Dobkin ve Bruce Berman filmin yönetici yapımcılığını üstleniyor.

Ritchie’nin kamera arkası yaratıcı ekibinde iki kez Oscar adayı görüntü yönetmeni John Mathieson (“Gladiator,” “The Phantom of the Opera”), Oscar adayı yapım tasarımcısı Gemma Jackson (“Finding Neverland”), editör James Herbert (“The Man from U.N.C.L.E.,” “Edge of Tomorrow”), kostüm tasarımıcısı Annie Symons (Masterpiece Theater’s “Great Expectations”), makyaj ve saç tasarımcısı Christine Blundell (“Mr. Turner,” “Sherlock Holmes” filmleri), ve Oscar adayı VFX süpervizörü Nick Davis (“The Dark Knight”) yer alıyorlar. Filmin muziği Daniel Pemberton (“The Man from U.N.C.L.E.”)’a ait.

Yeni Annabelle Filminin Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayımlandı

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Netflix Orijinal Sizisi Sense8’ten Yeni Fragman Paylaşıldı

Previous article

Narco Road 18 Nisan’da Geliyor

Next article

You may also like

More in Haberler