Haberler

WARNER BROS. Nisan 2017 Filmleri

0

Warner Bros.’un Nisan ayı içerisinde vizyona girecek filmleri belli oldu.

7 Nisan – ŞİRİNLER: KAYIP KÖY / SMURFS: THE LOST VILLAGE

Tamamıyla animasyon olan yepyeni bir ŞİRİNLER filmi geliyor;  Gizemli bir harita,  Şirine’yi ve onun en yakın arkadaşları Gözlüklü Şirin, Sakar Şirin ve Güçlü Şirin’i sihirli varlıklarla dolu yasak ormanda, gizemli kayıp köyü, kötü Büyücü Gargamel’den önce bulmak için heyecanlı ve esrarengiz bir yarışın içine sokar. Tümüyle  aksiyon ve macera dolu ŞİRİNLER: KAYIP KÖY Filminde, Şirinler, Şirin dünyasının gelmiş geçmiş en büyük sırrını keşfetmek için maceraya atılıyorlar.

şirinler kayıp köy

21 Nisan – SON MACERA / GOING IN STYLE

Oscar ödüllü Morgan Freeman, (“Million Dollar Baby”), Michael Caine (“The Cider House Rules,” “Hannah ve Her Sisters”) ve Alan Arkin (“Little Miss Sunshine”) yani Willie, Joe ve Al, hayatları boyunca yakın arkadaş olmuş bir üçlüdür. Zach Braff’ın yönetmenliğindeki bu komedi filminde, emeklilik fonları kurumsal bir kazaya kurban gittiğinde, hayatlarında ilk defa, dürüst ve ahlaklı yaşamlarından ayrılmaya karar verirler. Umutsuzca faturalarını ödemeye çalışan ve sevdiklerini hayalkırıklığına uğratmak istemeyen bu üçlü, tüm riski üstlenerek, paralaranı alıp kaçmak için bir bankanın kapısını çalarlar.

Filmin diğer önemli oyuncuları şöyle sıralanıyor: iki kez Oscar adayı Ann-Margret (“Tommy,” “Carnal Knowledge”), Al’i herkesten daha fazla kontrol eden kasiyer Annie’yi canlandırıyor. Joey King (“Wish I Was Here”) Joe’nin akıl küpü torunu Brooklyn’i canlandırıyor. Oscar adayı Matt Dillon (“Crash”) FBI ajanı, Ajan Harmer’ı ve Christopher Lloyd ise üçlünün arkadaşı Martin’i, John Ortiz de (“Silver Linings Playbook”) filmde bu işin nasıl yapılacağını üçlü’ye öğretmeyi kabul eden kimliliği belirlenmemiş Jesus isimli bir karakteri canlandırıyor. Peter Serafinowicz (“Guardians of the Galaxy”) ise Joe’nun ilk damadı Murphy rolünde.

Life (Hayat) Filmi, Gerçek Olabilir

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Life (Hayat) Filmi, Gerçek Olabilir

Previous article

Tüm Zamanların Çıkmış En İyi Açık Dünya Oyunları

Next article

You may also like

More in Haberler