Haberler

Watch_Dogs 2 Film Festivali Başlıyor

0

Ubisoft ünlü Watch_Dogs serisinin yeni oyunu için geri saymaya devam ederken 15 Ekim’den 15 Kasım’a kadar sürecek olan ilk Watch Dogs 2 film festivalini duyurdu.

Bu, yaratıcılıklarını ifade etmek ve dünyayla paylaşmak isteyen oyuncular, serinin hayranları, öğrenciler ve yönetmenlik yapmak isteyenler için eğlenceli ve yaratıcı bir fırsat olacak.

Katılımcılar “bilgisayar korsanlığı kahramanları” temasını kullanarak yaratıcı vizyonlarını ve benzersiz yorumlarını sergileyebilecekler. Watch Dogs 2 Film Festivali sadece tüm yetişkinlerin katılabileceği bir kısa film yarışması değil, katılımcılar ayrıca en sevdikleri videoları paylaşıp oylayabilecek ve fantastik ödüller kazanma şansına sahip olabilecekler.

“Hayranlarımızın nelerle geleceklerini görmek için sabırsızlanıyoruz. Elbette yapılabilecekler yalnızca hayal gücü ile sınırlı ve biz de büyüklüğü, uzunluğu, formatı ne olursa olsun gerçekten orijinal fikirler görmeyi umuyoruz” diyor Louis Leterrier. “İyi bir film, izledikten sonra seyircilerde iz bırakan bir filmdir. Yarışmacıların bizi şaşırtacaklarına eminiz.”

Parrot, Sony Interactive Entertainment Europe ve YouTube Gaming tarafından desteklenen jüride uluslararası film yönetmeni Louis Leterrier ve Ubisoft Montreal Watch Dogs 2’den Thomas Geffroyd (Marka İçerik Direktörü) ve Jonathan Morin (Kreatif Direktör) de yer alacak.

Katılımcılar için kurallar şu şekilde:

  • Videoda akıllı telefon kullanmalı veya göstermeliler
  • Video en az 5 saniye, en fazla 5 dakika uzunluğunda olmalı

Katılmak ise çok kolay:

1)   Adım 1: Videonuzu yaratın

2)   Adım 2:  Watch_Dogs Film Festivali web sayfasına yükleyin ve her yerde paylaşın!

3)   Adım 3: Oyları bekleyin!

Katılımcıların yaratıcılıklarını ödüllendirmek üzere kazanılabilecek 3 fantastik uluslararası ödül bulunuyor:

  • Büyük Jüri Ödülü: 50 000€ para ödülü & Assassin’s Creed film galası için 2 bilet
  • Jüri “Coup de Coeur” ödülü: 10 000€ para ödülü, Assassin’s Creed film galası için 2 bilet, PS4®Pro, Watch_Dogs 2 – The Return of Dedsec Koleksiyon Kutusu ve bir Parrot Bebop 2
  • Halkın seçimi ödülü: 5 000€ para ödülü, Watch Dogs 2 PlayStation 4 paketi, bir Parrot Bebop 2 ve bir Parrot Jumping Sumo

Watch Dogs 2 PlayStation 4 bilgisayar eğlence sistemi, Xbox One ve Windows PC için tüm dünyada 15 Kasım’da çıkacak.

* Watch Dogs Film Festivali hakkında daha fazla bilgi için (eksiksiz yarışma ve çekiliş kuralları da dahil olmak üzere) lütfen web sayfasını ziyaret edin: Watch_Dogs Film Festivali

Corsair K70 RGB Rapid Fire İnceleme

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Tulpar T7 V9.1 ile Performansın Sınırlarını Siz Belirleyin

Previous article

FIFA 17 İnceleme

Next article

You may also like

More in Haberler