Haberler

Wolfenstein II: The New Colossus – “No More Nazis!” Oynanış Fragmanı

0

Naziler Amerika’yı ele geçirdi. Manhattan’ı çorak bir toprağa dönüştürdüler. New Orleans’a duvar ördüler ve insanları ve evleri yakıp yıkarak şehri sistematik bir şekilde temizliyorlar. Yüzsüzce şehrin sokaklarında geziniyor, istedikleri yere gidiyor, istediklerini alıyor ve insanlara istedikleri şekilde davranıyorlar. Fakat bu BJ Blazkowicz’in Amerika’sı değil. Birleşik Devletler asla yıkılamayacak – özellikle BJ iş başında Direniş’i toplayıp ve devrimi ateşlerken. Wolfenstein II: The New Colossus’un son fragmanında Direniş’in Nazilere korku salışını izleyin.

Eleştirmenlerin beğenisini kazanan birinci şahıs nişancı oyunu Wolfenstein: The New Order’ın devamı Wolfenstein II: The New Colossus 27 Ekim 2017’de PlayStation 4, Xbox One ve PC için satışa çıkacak.

Liverpool F.C. Efsaneleri PES 2018’e Katılıyor

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Overwatch Yeni Haritası Junkertown Çıktı

Previous article

Marvel Vs. Capcom: Infinite, PS4, Xbox One ve PC’de Çıktı

Next article

You may also like

More in Haberler