Haberler

World of Tanks Blitz’e Çin Tankları Çıkarması

0

Wargaming, bir süredir özellikle yabancı oyuncuların yüksek talebi nedeniyle üzerinde çalıştıkları Çin tank serisinin World of Tanks Blitz’e geldiğini duyurdu. 4.6 güncellemesiyle 10 adet orta seviye tank ve bir tane de 10. seviye 121 tankı oyuna eklendi.

Yeni tank serisinin ilk 4 tankı 1. seviye I Renault NC-31, 2. seviye Vickers Mk. E Type B, 3. seviye Type 2597 Chi-Ha ve 4. seviye M5A1 Stuart. Peki neden orta tank serisinde 4 hafif tank bulunuyor? Çünkü bu tanklar sizi 57-mm silahıyla gümbür gümbür gelen 5. seviye Type T-34’e hazırlıyorlar. 6. seviyede çok amaçlı kullanılabilen Type 58, 7. seviyede ise zırh delici mermileriyle her atışı düşmana 280 puanlık zarar veren T-34-1.

2 farklı silah seçeneğiyle, 8. seviye T-34-2 ve mermileriyle 220 mm kalınlıkta zırhları delip geçebilen 9. seviye WZ-120’nin ardından 10. seviye 121’e ulaşıyoruz. Sovyet akrabaları gibi kalın bir ön zırha sahip olan bu araç, 400 puanlık atışlarıyla diğer 10. seviye tanklar arasında en yüksek atış gücüne sahip. Ancak 121’i gerçekten ilginç kılan özelliği, tank destroyeri, orta ve ağır tank arası hibrid yapısı. Yani bu canavarı er meydanında kullanmak ancak en iyi ve azimli tankçılara nasip olacak.

World of Tanks Blitz ile ilgili en yeni haberler için https://wotblitz.eu adresini ziyaret edebilirsiniz.

Wargaming VR Pazarına World of Tanks VR Sürümüyle Giriş Yapacak

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Monster Hunter: World Bekleyenleriyle Buluştu – PC Çıkışı İçin Bekleyişteyiz

Previous article

Xperia XZ1’in Özellikleri Oyun Tutkunlarına Göre

Next article

You may also like

More in Haberler