Haberler

World of Tanks: Xbox 360 Edition Birinci Yılını Kutluyor

0
Wargaming bugün World of Tanks: Xbox 360 Edition konsol oyununun çıkışının birinci yıl dönümünü duyurdu. Bu oyun, küresel oyun fenomenini şirket tarihinde ilk defa ev konsollarına taşıdı.
2014 yılında yayınlanmasından bu yana dünyanın çeşitli yerlerindeki milyonlarca tankçı rekabette birbirine üstünlük kurabilme hedefiyle savaş alanına akın etti. Bunun sonucunda ise 570 milyondan fazla tank yok edildi, 34 milyondan fazla savaş yapıldı ve on milyarın üzerinde mermi ateşlendi. Ayrıca dünya etrafındaki oyuncular 38 milyondan fazla oyun içi operasyonda görev aldı.
Ancak gerçek başarı, ancak oyunun aktif ve tutkulu topluluğuna atfedilebilir. Oyunun birinci yaşını kutlamak isteyen Wargaming, konsol tankçılarına 12 Şubat ile 22 Şubat arasında çok sayıda fırsat sunuyor. Bunların arasında XP artırıcılar, ücretsiz araçlar, yüksek tier tank indirimleri ve yıl dönümüne özel amblemler sınırlı bir süre için oyuncuları bekliyor.
Daha fazla bilgi için:
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

My Monopoly ile Aşkını Oyuna Taşı

Previous article

14 Şubat Öncesi Eski Sevgiliyi Aradık

Next article

You may also like

More in Haberler