Haberler

World of Warships’e Beklenen Güncelleme Geldi!

0

Wargaming bugün itibariyle World of Warships 0.5.3 güncellemesinin yayında olduğunu duyurdu. Oyuncular bu sayede uzun zamandır beklenen Ekip Savaşları seçeneğini kullanma, yeni Kaptan Yeteneklerini deneme ve yepyeni bir haritayı test etme şansına sahip olacaklar.

Ekip Savaşları sayesinde oyuncular, akşam 19:00-23:00 saatleri arasında diledikleri arkadaşlarıyla bir araya gelip rakiplerine karşı çok daha kontrollü ve taktiksel oyunlar çıkarabilecekler. Ekip Savaşları seçeneği 12. Seviyeden sonra açılacak ve 7’şer kişiden oluşan iki takımı karşı karşıya getirecek. Ekip Savaşları’na katılmak için illa bir takımınız olması gerekmiyor. Eksiği olan bir takıma katılma şansınız daima var.

Bu güncelleme ile gelen yeni Kaptan Yetenekleri, oyunculara saldırı ve savunma özelliklerini mükemmel bir şekilde dengeleyebilme fırsatı verecek. Eklenen tüketilebilir eşya Torpido Yükleme Hızı Arttırıcı (Torpedo Reload Booster) özellikle Japon destroyerleri için birebir gibi dursa da torpidoları kullanmayı seven herkesi fazlasıyla memnun edeceğe benzer.

Çölün Gözyaşları (Tears of the Desert) haritası ise yüksek seviye gemiler için biçilmiş kaftan. Kuzey Afrika sahillerindeki adalar, çöl ve kıraç topraklardan esinlenerek tasarlanan bu haritada düşmanlarınızdan gizlenmek ve onları tuzağınıza çekmek için birçok farklı nokta bulacaksınız.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Karıkoca Kavgası #1 – MMORPG Kafası da Nedir?

Previous article

En İnovatif 13. Şirket Huawei

Next article

You may also like

More in Haberler