Haberler

World of Warships’in Resmi Çıkış Tarihi Belli Oldu

0

Wargaming bugün yaptığı bir duyuruyla World of Warships’in 17 Eylül’de Açık Beta’dan çıkarak resmen yayında olacağını açıkladı. World of Tanks ile karada yeni topraklar kazanıldıktan ve World of Warplanes ile gökyüzü fethedildikten sonra, şimdi de sıra heyecan dolu deniz savaşlarında. World of Warships, açık denizleri dünyanın her yanındaki oyuncuların ekranlarına taşıyacak. Büyük bir heyecanla beklenen bu stratejik deniz savaşları oyunu dört farklı gemi sınıfı, oyuncuların emrine sunulan birçok tarihi gemi ve açık denizlerdeki savaşları kazanmak için kullanılabilecek sayısız stratejik yaklaşımla birlikte geliyor.

Wargaming Küresel Yayıncılık Müdürü Fred Menou konuyla ilgili düşüncelerini şöyle dile getirdi: “World of Warships’in Açık Beta sürecinde elde ettiği başarıya bakarak, Wargaming’in hedefinin yeni büyük oyunumuzu yayınlamak olduğunu söyleyebilirim. 2 milyon katılımcıya ve oyuncu başına ortalama 3 saatlik oynama süresine ulaştığımızı göz önünde bulundurursak, yapılmış en iyi deniz savaşı oyununun dümenine geçmeye hazır çok sayıda kaptan olduğunu söyleyebiliriz.”

Oyuncular 17 Eylül’de, aralarında efsanevi Yamato muharebe gemisi ve Midway uçak gemisi gibi tarihin en ünlü gemilerinin olduğu 4 farklı sınıftan gemiyi kontrol edebilecekler. Ayrıca yayın tarihinde ABD ve Japon teknoloji ağaçları tümüyle oyunda yer alırken İngiltere, SSCB ve Almanya donanmaları da aralarında Warspite, Aurora ve Tirpitz’in bulunduğu gemilerle temsil edilecek. Oyunda şu anda toplam 80 tarihi gemi bulunuyor, yıl bitmeden yeni ülkeler de denize açılacak.

Artık bekleyiş sona erdi. Rotanızı çizip, World of Warships’in destansı savaşlarında devasa savaş gemilerinin dümenine geçin. Herkes görev yerlerine!

World of Warships hakkında daha fazla bilgi edinmek için http://worldofwarships.eu adresini ziyaret edin.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Max Factor’den Star Wars’a Özel Koleksiyon

Previous article

BigKazan ve G2A.com Kazandırıyor

Next article

You may also like

More in Haberler