Haberler

World of Warships’te Cadılar Bayramı’na Özel Görev

0

Bundan tam bir yıl önce, kumandanlar güçlerini birleştirerek denizleri Rasputin ve karanlık Zikasa güçlerinin lanetinden kurtarmayı başarmışlardı ama bu sadece başlangıçtı. Aradan geçen bir yıl boyunca Rasputin karanlıklar ardında gizlendi, bekledi, planlarını yaptı ve World of Warships limanlarına bir kez daha terör saçmaya kararlı. Acaba kaptanlar insanoğlunu ve açık denizleri karanlığın güçlerinden sonsuza dek kurtarmayı bu kez başarabilecekler mi?

26 Ekim’de oyuna gelecek Karanlıktaki Günışığı adlı yeni Cadılar Bayramı misyonunda oyuncular, Transilvanya’ya ve Silver Spear Takımadası’na geri dönerek kötülüğün güçlerine karşı yepyeni 4 gemiyle çarpışacaklar.

Kumandan Mina Hurray komutasındaki destroyer Urashima, kumandan Ivan K. Ulibin yönetimindeki Svyatozar kruvazörü, Klaus V. Teslau’nun idaresinde bulunan savaş gemisi Magnu-S ve Lazarus Centurio’nun dümende olduğu uçak gemisi Nobilium, size bu savaşta yardım edecekler. Limanınızda yer alan her yeni araç, beraberinde sadece gemiyi değil düşmanı da etkileyen sarf malzemeleriyle geliyor. Hepsini tek tek denemek ve oynayış stilinize en uygun olanı bulmak ise size kalmış.

Bu sefer nöbetçi kuleleri siz onları korurken size destek olacak ve karanlıklar diyarına açılan geçidin kapanmasında önemli rol oynayacaklar. Düşman kuvvetleri diğer boyuttan dünyamıza geçerken okyanus üzerinde yayılan şeytani sis, işleri iyice zorlaştıracağa benziyor. Bu sis sizin ve arkadaşlarınızın gemilerinin HP’lerini hızla eritirken düşman gemilerini iyileştirme özelliğine sahip. O nedenle lanetli armadayı bir an önce indirmeniz kilit önem taşıyor. Özetle yapmanız gereken, nöbetçi kulelerini savunmak, Rasputin’le karanlık denizlerin garabeti Gorgon’u ait olduğu yere, denizin derinliklerine göndermek ve düşman gemilerini yok ederek Transilvanya’yı kurtarmak.

Görevlerini başarıyla yerine getiren komutanlar hem rütbelerini arttıracak yıldızlar hem de birbirinden değerli hediyeler kazanacaklar. Tonlarca bedava XP, Premium Hesap zamanı ve çok daha fazlası World of Warships Cadılar Bayramı etkinliğinde sizi bekliyor.

Metal Gear Survive’ın Çıkış Tarihi Belli Oldu

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Metal Gear Survive’ın Çıkış Tarihi Belli Oldu

Previous article

Ayı Paddington’ın Resmi Oyunu Çıktı

Next article

You may also like

More in Haberler