Haberler

Yandex’e Göre Türkiye En Çok Hangi Yeni Oyunu Aradı?

0

Oyun dünyası son 3 aylık döndemde oldukça hareketli günler yaşıyor. Çok sayıda iddialı yapım ardı ardına piyasaya çıkıyor. İşte bu hareketli dönemde Yandex, oyun severlerin son 3 ayda yaptıkları aramaları analiz ederek yeni çıkan oyunlar arasından en çok arananları listeledi. Listeye göre, yakın dönemde piyasaya çıkan oyunlar arasında en çok aranan isim, uzun zamandır FIFA ile kıyasıya bir rekabet halinde olan PES 2016 olurken, ikinci sırada ise FIFA 16 yer aldı.

Listenin üçüncü sırasında, oyun dünyasının en tanınmış tasarımcısı Hideo Kojima’nın Metal Gear Solid V: The Phantom Pain’i yer alırken, onu Star Wars’un ikonik karakterlerini karşı karşıya getiren Star Wars Battlefront ve Assassin’s Creed serisinin en yeni halkası Assassin’s Creed Syndicate takip etti.

Son zamanların en çok beklenen oyunlarından Fallout 4 ve Call of Duty: Black Ops 3’ün, Yandex’in analizine göre altıncı ve yedinci sırada yer aldığı listede, Need for Speed serisinin yeni oyunu sekiz, Starcraft 2’nin son paketi Starcraft 2: Legacy of the Void dokuz ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Halo’nun en yeni oyunu Halo 5 ise onuncu oldu. Yandex’in son 3 aydaki arama sonuçlarını baz aldığı listenin tamamı şu şöyle:

  1. PES 2016
  2. FIFA 16
  3. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
  4. Star Wars Battlefront
  5. Assassin’s Creed Syndicate
  6. Fallout 4
  7. Call of Duty: Black Ops 3
  8. Need for Speed 2015
  9. Starcraft 2: Legacy of the Void
  10. Halo 5
İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Escapist Maaş + Sigorta + Primli Profesyonel Zombi Arıyor

Previous article

Star Wars Bladebuilders Sistemi ile Kendi Işın Kılıcını Oluştur

Next article

You may also like

More in Haberler